Tisztel Tulajdonosok, Futtatók, Fogadók, Látogatók!

A Magyarországi Angol Telivérfuttatók Egyesülete – amely a futó lovak mintegy két harmadának futtatóit fogja össze, új vezetőséget választott.

Elnök: Bodorics István, alelnök: Pálffy Gábor, titkár: Fodor Ákos, elnökségi tagok: Pörsök Péter és Szuna Szabolcs. A szakmai tagozat vezetője Kovács Sándor, a felügyelőbizottság tagjai pedig Bársony Erzsébet, Deák György és dr. Szabó György.

Az elnökség a tagok érdekképviselete mellett nagy hangsúlyt szeretne fordítani a tájékoztatásra is, amelynek érdekében a most megújult honlappal lép minden lóversenyt szerető elé.

A tájékoztatás keretében számot kívánunk adni az érdekképviselet terén folytatott tevékenységről, kendőzetlenül szólunk a lóversenyzést beárnyékoló gondokról, de bemutatjuk tagjainkat, istállóikat és eredményeiket is, azért hogy a sikeres jövő érdekében új futtatók is kedvet kapjanak.

Számos tekintetben nehéz helyzetben vagyunk: kevés a futó lovak száma, a lótenyésztéshez- és vásárláshoz nem kedvező a gazdasági helyzet, alacsonyak a versenydíjak, doppingesetek borzolják a kedélyeket … egyszóval megint nehéz időket élünk a két évszázados történetünkben.

De az elkötelezett emberek mindig találtak kiutat. Nem elkeseredtek, hanem összefogtak. Most hasonlóan nehéz helyzetben vagyunk, de együtt sikerülni fog!