Ismét Szuper lesz az Ügetőszilveszter?

Tavaly pályafutása első lóversenyfutamán látványos stílusban győzött a klasszis jégkorongkapus Szuper Levente, az Ügetőszilveszter egyik csúcsfutamában a Bubik István Emlékversenyben. A címvédő természetesen ezúttal is ott lesz a Nemzeti Sport által támogatott hagyományos színész- sportoló futamban, csakúgy mint az egy éve második, előtte pedig nyerő korábbi öttusa világbajnok Balogh Gábor valamint a futamba három év után visszatérő kilencszeres fogathajtó világbajnok Lázár Vilmos. A szöuli olimpia kétszeres öttusa bajnoka Martinek János is állandó résztvevő a Kincsem Parkban szilveszterkor, csakúgy, mint a kajaksportba mostanság visszaigazolt Kőbán Rita, aki természetesen itt sem „nyeretlen kétéves” . A színész csapatból Nemcsák Károly, Barabás Kiss Zoltán és Epres Attila is rutinus résztvevő, a két világhírű kaszkadőrhöz, Piroch Gáborhoz és Gulyás Kiss Zoltánhoz hasonlóan.
A nap másik meghívásos futamában a Blikk- Zenthe Ferenc Emlékversenyben szintén ismert közéleti személyiségekre fogadhat a várhatóan több. mint tízezres helyi közönség, akiknek az ilyenkor szokásos amúgy is magas játékkedvét tovább növelik a szervezők a jelentős 4x 200.000 ft-os jackpottal.
Nem csak kétlábú, négylábú sztárokból sem lesz hiány december 31-én délután a Kincsem Parkban, hiszen pályára lépnek a szezon legjobbjai a galopp és az ügető szakágban egyaránt az „Év Lova” díjátadáson, így ott lesz a négyéves kanca a Millenniumi Díjban és a Széchenyi Emlékversenyben első Seperate Opinion valamint az idei Ügetőderby hőse, a hároméves mén Radium Boy.
A nagyszabású 10 futamos versenynapra, amely 14 órakor kezdődik ezúttal is csupán 1000 forint a belépő, sőt a nyugdíjasoknak és a gyerekeknek csak 600 forintot kell fizetni a felejthetetlen élményért.

Forrás: Kincsem Park