Esélylatolgatás 2018.11.18-ra

I.
Almarózsa a látottnál biztosabban győzött, maradhatott még benne. Dinamitrúd topjával nem állna nehéz feladat előtt. Stormatic legutóbb gyengébb volt, erősebb lovassal javíthat. Strawberry jövöget előre, pénzért futhat. Celeburdinak van olyan formája, amivel küzdelembe érhet. Perfect Too ráduplázhat. Just Mine friss forma.
Dinamitrúd – Just Mine – Almarózsa
II.
She Moves itt már elveszítheti nyeretlenségét. A már futott lovak közül Sophoroson, Firsty, Lady Zsu és Sally Rose lehetnek a legnagyobb ellenfelei. Highteq, Love is All, Színfolt és The Queen csak javulással érhet küzdelembe. Az újoncok közül Rubikon dolgozott a legjobban, de Ábránd, Melyson és Angyal is futhat jól elsőre.
She Moves – Firsty – Lady Zsu – Sally Rose
III.
Suttogó ráduplázhat. Lujza friss forma. Allegroból győzelme után hiányzott pár kiló. Larion csak komoly javulással számít. Tűzgalamb papíresély. Estike újra topot futott. Fileva csak jelenlegi lovasával futott formájával érhet küzdelembe.
Tűzgalamb – Estike – Lujza
IV.
Dark Demon, ha korrigálja kisiklását, küzdhet a győzelemért. Billy Tiger friss forma. Morita Monantie itt már hazaérhet. Szerencse lovag zsokéval javíthat. Sonjanak nem kéne sokat javulnia, hogy ráduplázzon. Futurist Fasion újra javuló formákat fut, dobogóra állhat.
Morita Monantie – Dark Demon – Sonja
V.
Mac Jail ezen a távon már hazaérhet. Cerro Torre ezen a távon újra küzdelembe érhet. Cimbora legutóbb már mutatkozott, neki is kedvezhet a rövidebb táv. Narrátor jó beosztással még a győzelmet is megszerezheti. Crime Fighter itt is pénzt kereshet. Illendő friss forma. Daktilus meglepetést okozhat. Klugh mellett egyedül a kis súlya szól.
Mac Jail – Narrátor – Illendő – Crime Fighter
VI.
Summer Story és Stanford küzdelme várható a győzelemért. Venice Queen Zágrábban javulást mutatott. Booxa visszafelé megy. Graffiti nem akar megindulni. Sármány ráduplázhat. Zita Királyné topjával még a győzelmet is megszerezhetné.
Stanford – Summer Story – Zita Királyné
VII.
Alkatraz utolsó futásától eltekintve közeli esély. Sammy’s Warrior mostanában közel végez. Freddie Mercury újra jobbik formáit hozza, itt is küzdelembe érhet. Bubi Pata topjával küzdhet a győzelemért. Legnagyobb ellenfele a herélés után nagy formába lendült Nancho lehet. Ranavalona csak javulással érhet küzdelembe. Rose Fire friss forma.
Nancho – Bubi Pata – Rose Fire
VIII.
Bizottság ezen a távon újra dobogóra állhat. Méta papíresély. Kálának ez hosszú lehet. Niké friss forma. Pretty Please középtávra mindig jól szerepelt. Vanília az ugráson jól ment, itt is pénzért futhat. Silent Water küzdhet a győzelemért. Mátrix formán kívül van. Sámánkő zsokéval sem akart megindulni. La Mer talán ezen a távon megindul. Captain Angrypants legutóbb már mutatkozott. Bryan kihagyása utáni első versenyében jó momentummal futott, topjával dobogóra állhat. Judit súly nélkül fut, más nem nagyon szól mellette.
Méta – Niké – Bizottság – Silent Water