Esélylatolgatás 2018.11.4-re

I.
Radio Ga Ga, Sambo és a most súlyban jobban álló Voodoo Master közül kerülhet ki a nyerő. A rutinos Vanília megszorongathatja őket. Dzsin pénzért futhat. Maktumnak idén nem megy. Fiord Rock az ugrásokon megindulhat.
Voodoo Master – Sambo – Radio Ga Ga – Vanília
II.
Silver Chimes legutóbb lemaradt, ezen a távon javíthat. Jubilem ebben a társaságban a győzelemért küzdhet. Sunny Medow itt már hazaérhet. Cerro Torre Biztosan nyert, maradhatott még benne. Narrátor utolsó előtti formájával dobogóra állhat. Estike elcsíphet egy dobogós helyezést. Sea of Fire mostanában egyre gyengébb formákat fut, Georgievvel talán megindulhat. Bizottságnak ez rövid lehet.
Jubileum – Sunny Medow – Narrátor – Estike
III.
Ace of Spades már elsőre is futhat jól. Cromwell Parigállal tovább jöhet előre. A nagy termetű Flying Fighternek szüksége lehet felhozó versenyre. Highteq, Karagandi, Légyott és Love is All számára szükség lehet erre a versenyre. Pretty Secretariat már elsőre pénzért futhat. Black Fire DL eddig nem sokat mutatott. Firsty itt már dobogóra állhat. Mahagóni ezen a távon már nyerhet. Sally Rose másodikra még jobb lehet. Zarándok már rutinos lónak számít, Georgievvel küzdhet a győzelemért.
Mahagóni – Zarándok – Firsty – Pretty Secretariat
IV.
Az új tulajdonba került Szerencse lovag gyengébbek közé került. Nirwana friss forma. Allegroban maradhatott még. Cimbora idén még nem mutatott semmit. Let Me Win ráduplázhat. Almarózsa visszafelé megy, az istálló lovassal újra megindulhat. Chickawa csak a topjával érhet küzdelembe. Stanford dobogóra állhat.
Nirwana – Let Me Win – Szerencse lovag – Almarózsa
V.
Allegro Assai-nak ide javulnia kéne. Császármorzsa könnyen nyert, ráduplázhat. Macaron, ha igazolja kiugró számát, küzdhet a győzelemért. Megfogó ezen a távon, Linekkel meglepetést okozhat. Mont Master csak nyári, magas formáival érhet küzdelembe. Morgenstern itt újra felállhat a dobogóra. Tizedesnek nem kéne sokat javulnia a győzelemhez. Original közeli esély. Trent mellett lovasa szól.
Császármorzsa – Tizedes – Morgenstern – Macaron
VI.
Suttogó itt már hazaérhet. Illendő osztályban visszalépett, küzdelembe érhet. Papírsárkány megszaladhat. Miss Marple újra dobogóra állhat. Missiones nem akar megindulni. Olaf friss forma. High Tide mellett ügyes lovasa szól.
Suttogó – Illendő – Miss Marple – Olaf
VII.
Bigfoot legutóbb újra a régi volt, a táv is mellette szól. Norlisk idei formái alapján csak a távbírásában bízhat. Eskandar felhozóversenye jól sikerült. A megbízható Babilonia itt is pénzért futhat. Miss Turpan lassú versenyben újra dobogóra állhat. Tanganyika topjával küzdelembe érhet. Contesse beállítása igen kedvező, a St.Legerben futott formájával küzdhet a győzelemért.
Bigfoot – Contesse – Miss Turpan – Eskandar
VIII.
Power of Angel újra topon van. Báthor papíresély. Nyelvtörő korrigált, itt is küzdelembe érhet. Sorbonne csak javulással érhet küzdelembe. Omnia Gold jó távján újra dobogóra állhat. First Generation itt bizonyíthat. Navajo újra a jobbik formáját futotta, ide azonban több kell. Night for Overdose itt elveszítheti idei nyeretlenségét. A mezőny egyetlen kétévese nem kapott könnyű feladatot, Fit to Fly további javulással elcsíphet egy pénzdíjas helyezést.
Night for Overdose – Báthory – Nyelvtörő – Omnia Gold