Esélylatolgatás 2018.10.28-ra

I.
Butch Boy Cassidy jó munkák után indul, már elsőre küzdelembe érhet. Landkaiser másodikra elveszítheti nyeretlenségét. Starkovot majd a futási hozzák előre. Tiltott gyümölcs már elsőre is futhat jól. Upper Lebel korrigált, dobogóra állhat. Aygul elcsíphet egy pénzes helyezést. La Shaba jó starttal küzdhet a győzelemért. Lady Zsu elsőre is mutatkozott, ezen a távon tovább jöhet előre. Princess Aurelia itt korrigálhatja gyengébb futását.
Landkaiser – Butch Boy Cassidy – La Shaba – Upper Lebel
II.
Dynamite-ra még erősebb lovas került és visszavették a saját társaságába és jó távjára. Pretty Please másodikra sokat jött előre, ha ismétel, küzdhet a győzelemért. Nikéből legutóbb hiányzott pár kiló, zsokéval korrigálhat. Holiday legutóbb már mutatkozott. Pókerarc korrigált, Georgievvel akár nyerhet is. La Mer itt már pénzért futhat. Queen’s Dancer tavalyi topjával nem állna nehéz feladat előtt. Sámánkő közeli esély. Sármány csak javulással érhet küzdelembe. Captain Angrypants talán itt megindul. Bryan sokat kihagyott, szüksége lehet erre a versenyre. Juditnak jó a beállítása, meglepetést okozhat. Almaviva CSCS eddig semmit nem mutatott.
Pókerarc – Dynamite – Sámánkő – Pretty Please
III.
Boisyvonnak szüksége lehet erre a versenyre. Holly Boum legutóbb már felállhatott a dobogóra, ezt most is megteheti. Kirgiz másodikra sokat jött előre, ezen a távon további javulása várható. Qlináristól további javulás várható. Janka tovább jöhet előre. A jó származású My Brilliant Star már elsőre nyerhet. Pray And Win itt már pénzért futhat. Rainbow Rosie már elsőre is futhat jól. Sea My Soul másodikra már a győzelemért küzdhet.
Sea My Soul – My Brilliant Star – Kirgiz – Holly Boum
IV.
Rebelliously a lovasengedménnyel közeli esély. Silver Chimes a topjával küzdelembe érhet. Strawberry jövöget előre. Mansois, ha ezen a távon is formát fut, küzdhet a győzelemért. Almarózsa visszakerült a saját társaságába, dobogóra állhat. Celeburdi friss forma. Chickawa-nak van olyan formája, amivel meglepheti a favoritokat. Tűzgalamb beállítása jónak tűnik, ebben a társaságban akár nyerhet is. Holdviolából kiugró teljesítménye után megint sok hiányzott. Runbezy a túlsúly ellenére küzdhet a győzelemért. Eiskönigin további javulással ráduplázhat.
Tűzgalamb – Runbezy – Mansois – Silver Chimes
V.
Nancho most nagyon jó, újabb győzelmet arathat. Oxford Thespian lehet a legnagyobb ellenfele. Aurora Borealis elcsíphet egy dobogós helyezést. Ranavalona pénzért futhat. Survivor messziről zárkózva lett harmadik, itt is küzdhet a dobogóért. König Arionnak ide javulnia kéne.
Nancho – Oxford Thespian – Aurora Borealis
VI.
Thai Night bevezethet. Booxa legutóbb gyengébb volt, itt javíthat. Perfect Too friss forma. Csodafi küzdhet a győzelemért. Graffiti nem akar megindulni. Red ráduplázhat. Zita Királyné ebből a beállításból, akár nyerhet is. Miss Marple ráduplázhat. Missiones első hendikepjében meglepetést okozhat.
Csodafi – Zita Királyné – Perfect Too – Missiones
VII.
For You biztosan nyerte a Szent László díjat, ráduplázhat. Dynamo közeli esély. Dante’s Peak Varsóban is nagyszerű versenyt futott, a verseny egyik esélyese. La Luka egyre jobb, itt is dobogóra állhat. Carina jó beosztással felállhat a dobogóra. Sagana ezen a távon tovább jöhet előre, meglepetést okozhat.
Dante’s Peak – For You – Sagana
VIII.
Sárkányfű Rómában is közel végzett. Run The Rad Light georgievvel a legjobb. Sunnykid bevezethet. Eskandarnak ez lehet a legjobb távja, küzdhet a győzelemért. Freddie Mercury újra mutatkozott, küzdelembe érhet. Ha Medyna ismétel, nehéz lesz megverni. Rose Fire kis súlyával elcsíphet egy dobogós helyezést.
Medyna – Run The Red Light – Eskandar – Rose Fire