Esélylatolgatás 2018.10.14-re

I.
Papírsárkány friss forma, megszaladhat. Linácska győzelme óta nem sokat mutatott, ezen a távon talán újra megindul. Kála nyerés után is jól futott, beleérhet. Queen’s Dancer ebből a beállításból küzdhet a győzelemért. Miss Marple kezd újra formába lendülni, meglepetést okozhat. Olaf váratlan győzelme óta újra a régi formáját nyújtja. Mátrixnak jót tehetett a gátverseny. Sármány friss forma. Larion feljövőben van, további javulása várható. Almaviva CSCS, High Tide és Narancsfa csak javulással érhet küzdelembe.
Queen’s Dancer – Kála – Miss Marple – Larion
II.
Rendkívül nehéz rámutatni a nyerőre ebben a népes mezőnyben. Ráadásul van 7 újonc és 6 olyan csikó, akik még csak egyszer futottak. A fix pont Allegro Assai lehet. Cromwell-be még kellenek a versenyek. Qlináris és Black Fire DL elsőre nagyon messze végzett. Sophorson mutatkozott. Bossa Nova másodikra már pénzt kereshet, csakúgy, mint Firsty. Zarándok bevezethet. Az újoncok közülFit to Fly, La Shaba, Lady Zsu és Pheodra már elsőre is futhat jól. Ménkű, Sahara Sun és Színfolt számára szükség lehet erre a versenyre.
Allegro Assai – Fit to Fly – Sophorson – Pheodra
III.
Cacholon a gátverseny után mutatkozott, javulása várható. Mansois Linekkel korrigálhat. Mac Jail bevezethet. Narrátor erős lovassal küzdhet a győzelemért. Just Un Baiser lehet a legnagyobb ellenfele. Rikat formán kívül van.
Narrátor – Just Un Baiser – Mansois
IV.
A formában lévő Used To Be harmadszor is nyerhet. Blokád a klasszisok között nem élt meg, ez az ő társasága. Bubi Patára mindig lehet számítani. Miss Turpan futott már jól erre a távra is, jó futását várjuk. Si Si Senor és Winfield bemutatkozó futása teszi érdekessé a futamot, utóbbi tűnik jobbnak. Tűzgalamb csak javulással érhet küzdelembe.
Used To Be – Miss Turpan – Bubi Pata
V.
Greenpeace és Night for Overdose küzdelme várható a győzelemért. Szerencse lovag, Beauchamp Opal és Juniperus küzdhetnek a harmadik helyezésért. Eva Gore messze van régi topjától.
Greenpeace – Night for Overdose – Beauchamp Opal
VI.
A szenzációsnak tűnő előnevezésből végül csak 5 ló indul a versenyben. Capitaine Fregate kilóg ebből a mezőnyből. Pikk Dáma és Wizardess küzdhetnek a második helyezésért. From Bere jó versennyel jelentkezett Ebreichsdorfban. Zwegat már nem a régi.
Capitaine Fregate – Pikk Dáma – Wizardess
VII.
Rebellis nagy súlya ellenére, jó beosztással nyerhet. Possibillite csak nyerő formájával számítana. Celeburdi közeli esély. Allagro valamit korrigált, topjával jó esély lenne. Rising Rose-ban lehet még egy verseny. Booxa formán kívül van. Graffiti tavaszi topjával meglepetést okozhat.
Rebellis – Rising Rose – Allegro
VIII.
Ranavalona friss forma. Unique Pilot-ból legutóbb hiányzott pár kiló, javíthat. Chickawa jó beosztással küzdelembe érhet. A formatartó König Arion itt is pénzért futhat. Almarózsa Linekkel kicserélt lóként futhat. Nancho ráduplázhat. Dynamite zsokéval küzdhet a győzelemért. Sarkantyú, ha igazolja javult számát, meglepetést okozhat. Stormatic beállítása igen kedvező, a táv is fekszik neki. Nirwana-nak van olyan formája, amivel nem állna nehéz feladat előtt. A jó származású Dancig Wing már elsőre is futhat jól. Misty Dose topjával szerephez juthat. Venice Queen csak javulással számít.
Almarózsa – Nancho – Nirwana – Dynamite – Stormatic