Esélylatolgatás 2018.8.26-ra

I.
Apostol friss forma, egy osztályt visszalépett. Zoffinia erősebb mezőnyben is helytállt, ebben a társaságban a győzelemért küzdhet. Let Me Win idei második futására sokat jöhet előre. Daktilus már elsőre is jó versenyt futott, itt már nyerhet. Pink nem akar megindulni. Tinker Bell zsokéval tonnákat jöhet előre. Stix-nek ide javulnia kéne.
Daktilus – Zoffinia – Apostol – Tinker Bell
II.
Borszék és Humbuk jó munkák után indulnak, bármelyikük beleérhet. Tizedes már elsőre dobogóra állhat. Top L’Ami elsőre még kissé zölden mozgott, így is közel végzett. Medica másodikra elveszítheti nyeretlenségét. Mezzo elsőre messze végzett, javulása várható. Napsugár Isabel-t már elsőre küzdelembe várjuk. Ready-be kellhet még ez a verseny. A Károlyira nevezett Sagana már elsőre is futhat jól, meglepetést okozhat. Zarándok másodikra már mutatkozott, tovább jöhet előre.
Medica – Top L’Ami – Tizedes – Napsugár Isabel
III.
Nyelvtörő, Pikk Dáma és az idénre nagy formába lendült Pokolfajzat küzdelme várható. A sokat kihagyó Strawberry-be kellhet még ez a verseny. Cirfandli mérföldre is mutatkozott, de ez a jobb távja. Sunny Meadow pénzért futhat.
Nyelvtörő – Pikk Dáma – Pokolfajzat
IV.
Raw Ability, Boldogság és Harmatcsepp most kezdi a pályafutását, a versenyeik hozhatják őket előre. Muizenberg Rock erre a távra futotta kimagasló számát, nem kéne a topja a győzelemhez, de mostanában 10 kilóval kisebb formákat fut. Pancsoló, Croatia Flower és Judit a kvalifikálásért fut. Wasamy második pesti futására elveszítheti nyeretlenségét. Venice Queen erre a távra futotta a jobbik formáját. Cartus mellett egyenletes formái szólnak.
Wasamy – Muizenberg Rock – Cartus – Venice Queen
V.
Beauchamp Opal egyenletes formái elegek lehetnek egy dobogós helyezésre. Greenpeace ebben a társaságban újra nyerhet. Lady Kate utolsó formája alapján küzdelembe érhet. Rebellis valamit korrigált, ha tudná a topját, nyerhetne. Freeman Pozsonyban se végzett messze, itt is küzdelembe érhet. Nocle Pata némi javulással pénzért futhat. Voodoo Master nagyon stabil ló, friss forma. Futurist Fasion ráduplázhat.
Greenpeace – Rebellis – Beauchamp Opal – Freeman
VI.
Nockának inkább hendikepben lenne a helye. Captain Angrypants áprilisba futott utoljára, az akkori formája elég lehetne egy pénzdíjas helyezéshez. Klugh csak javulással érhet küzdelembe. Maldinit a versenyei hozhatják majd előre. Sámánkő jobbak között javulást mutatott, azzal a formával küzdhet a győzelemért. Missiones erősebb lovassal sokkal jobb lehet. Music Channel másodikra sokat jöhet előre. Queens Dancer idén még nem futott, ha tudná tavalyi számát, nem állna nehéz feladat előtt. Rising Rose másodikra már pénzért futhat. Sade elsőre nagyon messze végzett, javulása várható. La Mer amatőrrel lemaradt, zsokéval dobogóra állhat. Silent Water topjával küzdelembe érhet. Wiro-Dzsenna nem akar megindulni.
Sámánkő – La Mer – Queens Dancer – Rising Rose
VII.
Papírsárkány ezen a távon újra a győzelemért küzdhet. Red friss forma. Kála másodikra akár nyerhet is. Golden Rain, ha korrigálja kisiklását, dobogóra állhat. Olaf, ha ezen a távon is tudja a topját, dobogóra állhat. Violetta Girl megszaladhat. Almaviva CSCS talán ezen a távon megindul. High Tide súly nélkül fut, ügyes lovasával meglepetést okozhat.
Papírsárkány – Kála – Golden Rain – Olaf
VIII.
Sunnykid jelenleg ennyit tud. Billy Tiger-be kellhet ez a verseny. Szingli ráduplázhat könnyű győzelmére. Tanganyika beérni látszik, küzdhet a győzelemért. Ballada az ugrásokon is formában volt, itt is dobogóra állhat. Ormonde Octavius hosszú kihagyása után is mutatkozott, itt már küzdhet egy dobogós helyezésért. Ranavalona pénzért futhat. Chickawa bevezethet.
Szingli – Tanganyika – Ballada – Ormonde Octavius
IX.
Rikat idén még nem sokat mutatott. Thai Night-ra idomárja ült, vele akár nyerhet is. Linácska közeli esély. Lovely Rock, ha korrigál, küzdhet a győzelemért. Keszi újra jön előre. Méta előző formájával dobogóra állhat. Bizottság friss forma. Alcavella első hendikepjében meglepetést okozhat. Agnes mini súlya sokat számíthat ezen a távon.
Thai Night – Lovely Rock – Keszi – Agnes