Esélylatolgatás 2018.8.19-re

I.
Békés harcosból legutóbb sok hiányzott, Smidával korrigálhat. Cromwell ezen a távon sokkal jobb lehet. Marcell-nek származása alapján feküdhet a mérföld. Rival Love mellett a lovasa szól. Santa Fe jön előre. Upper Rebel közeli esély, dobogóra állhat. Lili már elsőre is futhat jól. Pray And Win és Sea My Soul már elsőre küzdhetnek a győzelemért. Sweet Anna javulással küzdelembe érhet.
Sea My Soul – Pray And Win – Upper Rebel – Cromwell
II.
Dynamo és Morgenstern küzdelme várható a győzelemért. She Moves és Original küzdhetnek a dobogóért. Black Fire DL a Károlyira van nevezve, elsőre is futhat jól. Fifikás kisebb pihenő után fut, javulása várható.
Morgenstern – Dynamo – She Moves
III.
Voodoo Master ebből a beállításból újra nyerhet. Cimbora csak javulással érhet küzdelembe. Chickawa itt már dobogóra állhat. Daffrah, ha igazolja a formáját, küzdhet a győzelemért. Navajo nagy javulással nyert, további javulással küzdelembe érhet. Allegro legutóbb kirúgott, az istállólovassal javíthat. Booxa helyzete nem könnyű.
Voodoo Master – Daffrah – Chickawa – Allagro
IV.
Mondóka ebből a beállításból ráduplázhat. Báthory megszorongathatja. Avantgard megszaladhat. Pokolfajzat idén nagyon jó. Nocle Pata másodikra sokat jöhet előre, meglepetést okozhat. Night for Overdose itt is dobogóra állhat.
Mondóka – Báthory – Night for Overdose
V.
Pink valamit korrigált. Perfect Too csak tavaszi formájával számítana. Botanist visszalépett távban, ha itt is futja a topját küzdelembe érhet. Csodafi papíron nagyon jól áll, osztályban is visszalépett. Fileva ráduplázhat. Illendő friss forma. Zita Királyné topjával küzdelembe érhet. Eiskönigin egy osztállyal feljebb is jó versenyt futott. Miss Marple zsokéval kicserélt lóként futhat. Mátrix egyre gyengébb formákat fut. Sármány csak javulással számít.
Csodafi – Illendő – Botanist – Eiskönigin
VI.
Freddie Mercury tavaszi topjával nem állna nehéz feladat előtt. Blokád most nagyon jó, küzdhet a győzelemért. Rebellis ezen a távon korrigálhatja kisiklását. Muffin, ha korrigál, meglepetést okozhat. Sunnykid legutóbb halványabb volt a vártnál, itt javíthat. Juniperus megindulni látszik. Greenpeace ezen a távon már dobogóra állhat.
Freddie Mercury – Blokád – Greenpeace – Rebellis
VII.
A nap legnehezebb futama, szinte bárki beleérhet. Omnia Gold friss forma, egy osztályt visszalépett. Bírónő ráduplázhat. Nancho herélése utáni második versenyében sokkal jobb lehet. Mac Jail csak nyerő formájával érhet küzdelembe. Sorbonne friss forma. Narrátornak van olyan formája, amivel dobogóra állhat. Night Dancer jobbak között nem élt meg, ez lehet az ő társasága. Lujza idén nagyon jó. Estike javulással újra küzdelembe érhet. Silver Chimes Linekkel már hazaérhet. Suttogó valamit jött előre, további javulása várható.
Silver Chimes – Nancho – Night Dancer – Narrátor
VIII.
Run The Red Light kezd újra formába lendülni. Eskandar legutóbb újra nagyot futott, ha ismétel, nyerhet. A Derby győztes Esti Fény Pozsonyban nem végzett messze. A beállítása most kedvezőtlenebb a Derbyben nagyot futó Wildvogellel szemben. Miss Turpan-nek ez a jó távja, javulása várható. Klondike Fever csak javulással érhet küzdelembe.
Eskandar – Wildvogel – Esti Fény – Miss Turpan