Esélylatolgatás 2018.8.12-re

I.
Radio Ga Ga-t síkversenye újra formába hozhatta, nyerő esély. Rikat rutinos ugró, dobogóra állhat. Vanília és Cacholon küzdhetnek egy dobogós helyezésért. Dzsin és az első ugróversenyére készülő Sambo küzdhetnek egy pénzdíjas helyezésért.
Radio Ga Ga – Rikat – Vanília – Cacholon
II.
Méta újra magára talált. Dinamitrúd megérett a győzelemre. Unique Pilot friss forma. Linácska most ennyit tudhat. Selyemkő egyre jobb, triplázása sem elképzelhetetlen. Zofinis-nak nem kellett a legjobbja a győzelemhez, maradhatott benne. Botaniste-nek van olyan formája, amivel küzdhetne a győzelemrét. Keszi visszafelé megy. Sámánkő csak tavaszi formájával érhet küzdelembe. Wasmy, ha tudja francia formáit, küzdhet a győzelemért. Misty Dose ráduplázhat. Alcavella jön előre, hendikepben már eredményes lehet. Zambala átszámított formái alapján papíresély.
Zambala – Selyemkő – Wasmy – Dinamitrúd
III.
A már futott csikók közül Mont Master és Rajsamatazz futhat eredményesen. Macaron már elsőre mutatkozott. Hulan-nak és Zarándoknak szüksége lehet még versenyekre. Az újoncok közül La Luka és Aygul futhat jól már elsőre, de La Rodée és Mezzo jó futása sem lenne meglepetés.
Mont Master – La Luka – Rajsamatazz – Aygul
IV.
Szerencse lovag itt korrigálhatja pozsonyi kisiklását. Di Mo megszokott lovasával újra dobogóra állhat. Morita Monantie megérett az újabb győzelemre. Please Be True legutóbb gyengén ment, új kézben javíthat. Nyelvtörő jelenlegi lovasával futotta topját. Tie Em Up Tel közeli esély. Sonja csak javulással érhet küzdelembe. Avantgard ezen a távon újra megindulhat.
Morita Menantie – Di Mo – Szerencse lovag – Nyelvtörő
V.
Celeburdi ebben az osztályban már eredményesebb lehet. Zabpehely talán itt újra megindul. Oxford Thespian jelenlegi lovasával futott formájával küzdhet a győzelemért. Allegro friss forma. Holdviola győzelme óta nem ért küzdelembe, javulása várható. König Arion ebből a beállításból újra dobogóra állhat. Lovely Rock korrigált, küzdhet a győzelemért. Thai Night közeli esély. Stanford, ha korrigálja kisiklását, nyerhet.
Stanford – Oxford Thespian – Lovely Rock – König Arion
VI.
Wizardess, Capitaine Fregate és Bíborhajnal küzdelme várható a győzelemért. Little Ghetto Boy csak régen látott topjával érhet küzdelembe. Speedtest már nem a régi.
Wizardess – Capitaine Fregate – Bíborhajnal
VII.
Dynamite itt már nyerhet. Agnest előrehozhatta az ugróversenye. La Mer kisebb kihagyása után is mutatkozott. Cartus beállítása kedvező, küzdhet a győzelemért. Miss Marple tavaszi formájával nem állna nehéz feladat előtt. Bizottság közeli esély. Mátrix-nak nem biztos, hogy jót tett az idomárváltás. Sármány korrigált, tovább jöhet előre. Pókerarc ebből a beállításból elcsíphet egy dobogós helyezést. Niké itt már dobogóra állhat. Sarkantyú friss forma, javulásban van. Wiro-Dzsenna súly nélkül fut, itt már megindulhat.
Dynamite – Cartus – Niké – Pókerarc – La Mer
VIII.
Tour To Paris folytathatja győzelmi sorozatát. Duce lehet hozzá a legközelebb. A dobogó legalsó fokáért Power of Angel, Do It in Rio és Welana küzdhet.
Tour To Paris – Duce – Welana