Esélylatolgatás 2018.6.24-re

I.
Papírsárkány bevezethet. Luck Stone közeli esély. Cartus áprilisi formájával, első hendikepjében nyerhet. Regölő első hendikepjében meglepetést okozhat. Pókerarc távját visszavették, küzdelembe érhet. Napkelte pénzért futhat. Holiday kezd esélynél lenni. Wiro-Dzsenna újra rövidre fut, itt talán már megindul. Larion friss forma, küzdhet a győzelemért. Olaf nem akar megindulni.
Cartus – Larion – Luck Stone – Pókerarc
II.
After Eight-nek szüksége lehet felhozó versenyekre. Altay gátról lejőve eredményesen futhat. Almaviva CSCS még elég zölden mozgott elsőre. Keszi nélkül nincs verseny. Klugh és Moon Star elég későn kezdik meg a versenyzést, származásuk alapján már elsőre küzdelembe érhetnek. Mr Paco ezen a távon már hazaérhet. Sarkantyú a kvalifikálásért fut. Alcavella-nak szüksége lehet erre a versenyre. Haiku idáig nem sokat mutatott. Rising Rose-tól elsőre is többet vártunk, itt már jobb lehet. Tangra – igaz rövidebbre – jó lovak között is mutatkozott, papíron nagyon jól áll. Tűzgalamb másodikra már formát futott, a favoritok ellenfele lehet.
Mr Paco – Tangra – Tűzgalamb – Keszi
III.
Batignolles legutóbb lemaradt, itt javíthat. Navajo távját visszavették, itt már eredményesebb lehet. Booxa győzelmét követően lemaradt, korrigálhat. Dynamite ezen a távon már hazaérhet. Illendő egyenletes formái elegek lehetnek egy pénzdíjas helyezéshez. Wardat korrigált, dobogóra állhat. Zita Királyné jó starttal és jobb beosztással küzdhet a győzelemért. Mátrix új istállóba került, kíváncsian várjuk a szereplését. Poszáta beállítása már nagyon kedvező, ügyes lovasával meglepheti a favoritokat. Ashanti Rose helyzete szinte reménytelen.
Dynamite – Poszáta – Wardat – Batignolles
IV.
Dinamitrúd most nagyon jó. Chickawa gyengébbek közé került, itt már dobogóra állhat. Greenpeace legutóbb elkésett, itt javíthat. Juniperus most hosszabbra próbálkozik, talán itt megindul. Cirfandli könnyen nyert, ráduplázhat. Charleston a Nemzeti díj után korrigált, küzdhet a dobogóért. Silver Chimes csak idei első formájával számíthat. Déva vára csak javulással érhet küzdelembe. Financial Crime-ban lehet még javulás, dobogóra állhat. Gran Sassa friss forma.
Greenpeace – Dinamitrúd – Financial Crime – Chickawa
V.
Zwegat verve is jó formát futott. Little Ghetto Boy-ba kellhet ez a verseny. Capitaine Fregate ráduplázhat. Liberty Love másodikra sokkal jobb volt, de ide további javulása szükséges. Please Be True Georgievvel újra futhatja a topját, amivel dobogóra állhat. Mondóka friss forma, nem kéne sokat javulnia egy dobogós helyezéshez. Rebellis némileg korrigált, de csak a topjával érhet küzdelembe. Szerencse lovagtól további javulás várható.
Capitaine Fregat – Zwegat – Please Be True – Mondóka
VI.
Sambo legutóbb lemaradt, előző formáival dobogóra állhat. Sunnykid papíresély. Almarózsa friss forma. Perfect Too legutóbb kirúgott, korrigálhat. König Arion helyzete nem könnyű, csak a nyerő formájával érhet küzdelembe. Lady Kate-be kellhet ez a verseny. Celeburdi jön előre, idomárjával küzdelembe érhet. Unique Pilot tavalyi formáival nem állna nehéz feladat előtt. Oxford Thespian korrigált, itt is dobogóra állhat. Astor és Kitana szerephez juthat.
Sunnykid – Oxford Thespian – Sambo – Celeburdi