ESÉLYLATOLGATÁS 2018.6.17-RE

I.
A Rómában is jól futó The Batman ezen a távon nyerhet. Fifikás megszorongathatja. Nirado, Flawles Flower és Sea Secret küzdhetnek a dobogós helyezésekért. Maltazzar már elsőre is futhat jól. Santa Fe-be kellhet még ez a verseny. Sweet Anna elcsíphet egy pénzes helyezést.
The Batman – Fifikás – Sea Secret – Nirado
II.
Pancsoló kisebb kihagyás után fut, jöhet előre. Sarkantyúba kellhet még ez a verseny. Silent Water a kvalifikálásért fut. Stanford itt már hazaérhet. Summer Story-nak sok volt az Alagi díj, itt eredményesebb lehet. Crime Fighter már elsőre is futhat jól. Daffrah, ha elsőre tudja angliai formáit, küzdelembe érhet. Graffiti friss forma. Gran Sassa nem futott jó versenyt, itt javíthat. Juditba kellhet ez a verseny. Queenetta közeli esély. Régi Történet itt már dobogóra állhat. Zoffinia meglepetést okozhat.
Stanford – Graffiti – Régi Történet – Summer Story
III.
Bubi Pata, Miss Turpan, Used To Be és Klondike Fever közel azonos eséllyel pályázik a győzelemre. Muffin küzdhet egy pénzdíjas helyezésért. Zeppelin sokat kihagyott, kellhet bele ez a verseny. Blokád valamit korrigált. Kalandornak ez erős lehet. Venice Queen-nek inkább a nyeretlenben lett volna a helye.
Used To Be – Klondike Fever – Miss Turpan – Bubu Pata
IV.
Sorbonne magas súlya ellenére itt leveszítheti nyeretlenségét. Rikat még nem az igazi. Mac Jail közeli esély. Louleli küzdhet a győzelemért. Refananak van olyan formája, amivel küzdelembe érhet. Dorothea dobogóra állhat. Papírsárkány friss forma. Illendő zsokéval sokkal jobb lehet. Mátrix pénzért futhat.
Sorbonne – Louleli – Dorothea – Illendő
V.
Rebellis, ha korrigál, küzdhet a győzelemért. Please Be True papíresély. Dark Demon jó távján újra dobogóra állhat. Cimbora elsőre jó formával jelentkezett, másodikra még jobb lehet. Tie Em Up Tel friss forma. Omnia Gold közeli esély. Nyelvtörő biztosan nyert, javulással küzdelembe érhet. Morita Menantie-től a sampion lovassal komoly javulás várható. Roko Sivi Soko elcsíphet egy pénzes helyezést. Welana ezen a távon újra futhatja a topját. La Primera friss forma.
Please Be True – Rebellis – Nyelvtörő – Dark Demon
VI.
Dynamite papíresély, de kezdő üli, viszont még így is megnyerheti ezt a versenyt. Szatíra egy osztályt visszalépett, közeli esély. Zita Királyné friss forma. Bizottság legutóbb lemaradt, itt javíthat. Sámánkőből legutóbb sok hiányzott. Sármány javulásban van. Fileva erősebb lovassal küzdhet a győzelemért. Sugallat itt már dobogóra állhat. Selyemkő első hendikepjében meglepetést okozhat. Ridik megszaladhat.
Dynamite – Fileva – Sugallat – Zita Királyné
VII.
Avantgard majd egy évet kihagyott, szüksége lehet erre a versenyre. Pokolfajzat nyerő formáival nem állna nehéz feladat előtt. Speedtest itt már dobogóra állhat. Eva Gore erre a távra futott formájával küzdhet a győzelemért. Agora távját visszavették, tavalyi topjával megszorongathatná a favoritokat. Fox Catcher friss forma.
Pokolfajzat – Eva Gore – Speedtest – Fox Catcher
VIII.
Nagyon kiegyenlített versenynek tűnik a nap utolsó futama. Apostol utolsó előtti formájával küzdelembe érhet. Rebelliously korrigált, ha tovább jön előre, nyerhet. Futurist Fashion mindig közel végez. Lujza ráduplázhat. Ha Narrátornak nem lesz hosszú, elcsíphet egy dobogós helyezést. Cerro Torre két győzelme után, itt már nehezebb helyzetben van. Let Me Win-nek szüksége lehet erre a versenyre. Suttogó friss forma. Mansois papíron nagyon jól áll, küzdhet a győzelemért. Csodafi itt is pénzt kereshet. Blue Sea csak javulással számít. Pearl Oyster nagyon könnyen nyert, ráduplázhat. Tinker Bell tavalyi topjával dobogóra állhat.
Rebelliously – Mansois – Suttogó – Apostol