Esélylatolgatás 2018.6.10-re

I.
A munkaformák alapján Georges Song, Upper Rebel és Irish Girl küzdhet a győzelemért. Cromwell, Dynamo, Szamba és Mahagóni küzdhetnek a pénzes helyezésekért. Béke harcosnak és Originalnak szüksége lehet erre a versenyre.
Irish Girl – Georges Song – Upper Rebel – Szamba
II.
Estike már rég megérett egy győzelemre, de nem lesz könnyű dolga, mert Cirfandli papíron sokkal jobban áll. A dobogó harmadik fokára Keszi, Selyemkő, Sugallat és Miss annie Joice közül állhat fel valamelyik. Sivatagi Róka elsőre messze végzett. Golden Rain jön előre. High Tide majd hendikepben érvényesülhet. Pusta Kincsébe és Rising Rose-ba kellhet ez a verseny. Régi Történet már elsőre is jól mozgott, meglepetést okozhat.
Cirfandli – Estike –Miss Annie Joice – Sugallat
III.
Muizenberg Rock és Rose Fire közel hasonló esély, küzdhetnek a győzelemért. Celeburdi még messze van a tavalyi topjától. Dinamitrúd, Sambo és Szingli küzdhetnek a dobogóért. Brilliance idén még nem előzött meg lovat. Magisztrát most hosszabbra próbálkozik, van olyan formája, amivel küzdelembe érhet.
Muizenberg Rock – Rose Fire – Sambo – Magisztrát
IV.
Zabpehely talán itt megindul. Almarózsa zsokéval küzdhet a győzelemért. Olatist közeli esély. König Arion nyerő számával küzdelembe érhet. Oscar még nincs formában. Batignolles friss forma. Finanvial Crime itt már nyerhet. Booxa ráduplázhat. Mátrixból legutóbb hiányzott prá kiló.
Financial Crime – Almarózsa – Batignolles – König Arion
V.
Pokolfajzat küzdhet a dobogóért. Mondóka friss forma. Meriva és Pikk Dáma küzdelme várható a győzelemért. Freeman rövidebbre még jobb lehet. Sonja győzelme után újra pénzért futhat. Night Dancer másodikra korrigált, tovább jöhet előre. Puramente győzelme után egy kisebb pihenőt kapott, javulása várható. Almaviva CSCS már elsőre is futhat jól. One Million és Tangra hendikepben érvényesülhet. Sorbonne és Allegró csak javulással érhetnek küzdelembe.
Meriva – Pikk Dáma – Mondóka – Pokolfajzat
VI.
Capitaine Fregate és Sky Diver küzdelme várható a győzelemért. Di Mo és Bíborhajnal tavalyi formáikkal felállhatnának a dobogóra. Szerencse lovag biztosan nyert, küzdhet a dobogóért. Chickawa távját még jobban visszavették, megszaladhat.
Sky Diver – Capitaine Fregate – Bíborhajnal
VII.
Nem egyszerű futam. Rosenfire ráduplázhat. Uccellino élete topjára ért. Bigfoot legutóbb már jobban futott, itt is pénzt kereshet. Laurentius megszaladhat. Eskandar idomárjával korrigálhat. Freddie Mercuri mindegy hol fut, szinte mindig a dobogón köt ki. Merion másodikra már futhatja a topját, amivel elcsíphet egy dobogós helyezést. Akrobat friss forma, jót tehet neki a lovas változás. Tanganyika szerephez juthat. Lucy lassan, de közelít valamikori topjához.
Fredie Mercury – Rosenfire – Uccellino – Akrobat
VIII.
Vegaia itt korrigálhatja kisiklását. Linácska valamit jött előre. Bizottság korrigált, itt már küzdhet a győzelemért. Pókerarc visszafelé megy. Niké már elsőre dobogóra állhat. Nocka-nak ez hosszú lehet. Olaf pénzért futhat. Wiro-Dzsenna ezen a távon meglepetést okozhat. Ashanti Rose rövidre sem váltotta meg a világot, bevezethet. Violetta Girl, ha ismétel erre a távra, meglepetést okozhat. Szarkazmus beállítása kedvező, küzdhet a dobogóért. Bryan kisebb kihagyás után fut, ha tudja a tavaszi formáit, itt is pénzt kereshet.
Bizottság – Vegaia – Szarkazmus – Niké
IX.
Déva vára közelíti a topját, ha nem okoz neki gondot a táv, pénzért futhat. Kostjukov ebben a társaságban újra eredményes lehet. Gran Sassa friss forma. Oxford Thespian az Alagi díjban lemaradt, itt újra sikeres lehet. Holdviola győzelme után messze végzett, itt javíthat. Survivor számára ez a táv kedvezőbb, újra küzdelembe érhet. Contesse a Hazafi díjban nem futott jó versenyt, ebben a társaságban nyerhet. Stanford friss forma. Méta csak javulással juthat szerephez.
Contesse – Gran Sassa – Oxford Thespian – Stanford