Esélylatolgatás 2018.5.27-re

I.
Cerro Torre biztosan nyert, nagy súlya ellenére ráduplázhat. Dorothea tavalyi topjával nem állna nehéz feladat előtt. Papírsárkány jó távján ismét eredményes lehet. Keszi friss forma. Vanitas megérett a győzelemre. Mátrix itt már dobogóra állhat, egy osztályt visszalépett. Novicento nem futott zavartalan versenyt, idei első formájával küzdhet a győzelemért. Agnes javulgat. Holiday küzdelembe érhet. Inner Circle magabiztosnak tűnt a próbafutamban. Olaf erősebb lovassal tudhatja tavalyi topját, amivel komoly esély lenne. Ashanti Rose-nak jót tehet a drasztikus távváltás. Larion korrigált, a túlsúly viszont ellene szól.
Vanitas – Novicento – Mátrix – Dorothea
II.
Barabau másodikra sokat jöhet előre, amivel küzdhet a győzelemért. Chickawa jött előre, küzdelembe érhet. Dinamitrúd friss forma. Greenpeace nyerés után tovább javult, itt is számolni kell vele. Zabpehely csak idei első számával számítana. Charleston a Nemzeti díjban nem játszott szerepet, ebben a társaságban dobogóra állhat. Apostol sokat jött előre, itt már pénzért futhat. Killwort két győzelemmel kezdte az évet, ide azért javulnia kéne. Mirtusz – igaz két osztállyal lejjebb – nagyon könnyen nyert, itt is beleérhet.
Greenpeace – Charleston- Barabau – Dinamitrúd
III.
Chamsin Street legutóbb nagyon messze végzet, a távváltás előnyére válhat. Financial Crime másodikra sokkal jobb lehet. Kujtorgó és Golden Rain majd hendikepben lehet eredményes. Amfiból legutóbb hiányzott pár kiló, ha korrigál, nyerhet. Graffiti küzdhet a győzelemért. poszáta milánói futása nem sikerült, itt javíthat. Robogj a kvalifikálásért fut. Violetta Girl-nek ide javulnia kéne.
Amfi – Graffiti – Financial Crime – Poszáta
IV.
La Primera nyerés után is formát futott. Nyelvtörő küzdhet a győzelemért. Babilon Glory-nak jót tehet a távváltás. Perfect Too formái elegek lehetnek egy dobogós helyezéshez. Rebelliolusly erre a távra futotta a legjobbját, nyerő esély.
Rebelliolusly – Nyelvtörő – Perfect Too
V.
Mondóka ebben a társaságban már szerephez juthat. Dark Demon legutóbb kirúgott, ha korrigál, nyerhet. Cimborába kellhet ez a verseny. Szerencse lovag itt már a győzelemért küzdhet. Tie Em Up Tel előző formájával nem állna nehéz feladat előtt. Roko Sivi Roko-nak nem ízlett a mérföld, itt jobban futhat. Juniperus nem akar megindulni. Amarillo Belleza javulást mutat, közeli esély.
Tie Em Up Tel – Dark Demon – Szerencse lovag – Mondóka
VI.
Merzad Linekkel sem ért küzdelembe, de versenyei előre hozhatják. Lucy elsőre is mutatkozott. Akrobat papíresély. Mukab kezd közelíteni a tavalyi formáihoz. Sambo friss forma. Voodoo Master itt is dobogóra állhat. Holdviola nyerés után nincs könnyű helyzetben. Klondike Fever itt bizonyíthatja távbírását. Vizitinor itt korrigálhatja a kisiklását és nyerhet.
Akrobat – Vizitinor – Voodoo Master – Lucy
VII.
Köln Linekkel már nyerhet. Vegaia bár kétszer dobogóra állhatott, ide javulnia kéne. Just Mine hosszúra javulhat annyit, hogy dobogóra álljon. Méta nem akar megindulni. Navajoból nyerés után hiányzott pár kiló. Stormatic friss forma. Botaniste, ha hosszúra is formát fut, küzdhet egy dobogós helyezésért. Szatíra kezd mutatkozni. Sámánkő papíron jól áll, kérdés a távbírása. Miss Marple itt is dobogóra állhat.
Köln – Stormatic – Botaniste – Miss Marple
VIII.
Rendkívül kiegyenlített a mezőny. Eskandar legutóbb közeli negyedik lett, jöhet előre. Freddie Mercury szinte mindig a dobogón végez. Sárkányfű jobb távján ráduplázhat. Bigfoot pénzért futhat. Rosenfire-nek ez a táv kedvezőbb, küzdhet a győzelemért. Sunnykid-nek taktikai szerepe lehet. Miss Turpan jó beosztással dobogóra állhat.
Sárkányfű – Rosenfire – Eskandar – Miss Turpan