Esélylatolgatás 2018.5.13-ra

I.
Estike másodikra már top közeli formát futott, ha ismétel, nyerhet. Lujza folyamatosan a dobogón végez, megérett a győzelemre. Cartus, ha korrigál, megszorongathatja a favoritokat. Keszi messze van tavalyi legjobbjától, de még így is pénzért futhat. Selyemkő elsőre mutatkozott. Sugallat jó lovak között elsőre közel végzett, jöhet előre. Golden Rain-nek szüksége lehet még versenyre. High Tide mellet egyedül a lovasa szól. Pleasure jól kvalifikált, meglepetést okozhat. Robogj majd hendikepben érvényesülhet.
Lujza – Estike – Cartus – Sugallat
II.
Panamának jó lovak között jó momentuma volt, itt akár nyerhet is. Ranavalona nem akar megindulni. American Dreaming előző formájával még a győzelmet is megszerezheti. Voodoo Master friss forma. Gregoire ráduplázhat. Babylon Glory itt már dobogóra állhat. Gran Sassa már elsőre jól futott, tovább jöhet előre.
American Dreaming – Voodoo Master – Babylon Glory – Gran Sassa
III.
Méta még messze van tavalyi topjától, amivel jó esély lenne. Batignolles nem akar megindulni. Navajo javulással ráduplázhat. Mirtusz első hendikepjében már nyerhet. Linácska távját visszavették, talán itt megindul. Szatíra másodikra még gyengébb volt, korrigálhat. Eiskönigin közeli esély. Békeidő dobogóra állhat. Miss Marple friss forma. Ridik stabilan futja kis számait, de egy osztályt feljebb lépett.
Mirtusz – Miss Marple – Békeidő – Eiskönigin
IV.
Capitaine Fregate, ha elsőre top közelben fut, akkor nincs nélküle verseny. Pokolfajzat most nagyon jó. Omnia Goldba kellhet ez a verseny. A két éve nem futott Silent Blessing a próbafutamban nagyszerűen mozgott. Eva Gore egy év kihagyás után is jól mozgott, másodikra tovább jöhet előre. Freeman a mezőny sötét lova.
Silent Blessing – Capitaine Fregate – Eva Gore
V.
Muffin ráduplázhat. Beauchamp Opal-ban lehet még egy győzelem. Used To Be-nek nem kéne sokat javulnia, hogy újra dobogóra álljon. Lucy már elsőre pénzért futhat. Dark Demon friss forma. Roko Sivi Soko beállítása kedvezőnek tűnik. Chickawa-ba kellhet még pár verseny.
Beauchamp Opal – Used To Be – Lucy
VI.
Meriva könnyen nyert, bár most rosszabb a beállítása Tie Em Up Tel-hez képest, de újra legyőzheti. Bourges bevezethet. Speedtest csak tavalyi jó formájával érhet küzdelembe. Juniperus-nak van olyan formája, amivel küzdelembe érhet. La Liberte könnyű győzelme után itt is dobogóra állhat.
Meriva – Tie Em Up Tel – La Liberte
VII.
Vanitas jól kvalifikált, első versenyében a győzelemért küzdhet. Booxa jó starttal küzdelembe érhet. Bizottság friss forma. Cerro Torre elsőre is jól futott, itt is pénzt kereshet. Zita Királyné a tulajdonosával küzdhet a győzelemért. Napkeltétől javulás várható. Gigász első hendikepjében meglepetést okozhat. Holiday itt már közelebb végezhet. Sármány közeli esély. Nocka itt már dobogóra állhat. Hibrid, Violetta Girl és Classic Fast csak javulással számít.
Vanitas – Zita Királyné – Nocka – Bizottság
VIII.
Silver Chimes, ha korrigál, küzdhet a győzelemért. Bírónő friss forma. Narrátor szerencsésebb lovaglással, a rövidebb távon a győzelemért küzdhet. Cirfandli első hendikepjében komoly esély. Night Dancer idomárjával meglepetést okozhat. First Generation megérett a győzelemre. Mac Jail csak javulással számít. Sorbonne jöhet annyit előre, hogy pénzért fusson. Allegro visszafelé megy. Luck Stone jelenleg ennyit tud.
Narrátor – First Generation – Cirfandli – Silver Chimes