Esélylatolgatás 2018.5.6-ra

I.
Jack the Giant topsúlya ellenére kimagasló esély. Radio Ga Ga ugrásokon jól dolgozott, síkformáival veszélyes lehet a favoritra. Sabato jelenlegi lovasával nyert már gátversenyt, benne már van egy jó verseny. Dzsin felérhet a dobogóra. Altay balsikerű versenye után itt javíthat.
Jack the Giant – Radio Ga Ga – Sabato
II.
Báthoryra mindig lehet számítani. Duce, ha korrigál, nyerhet. Power of Angel nagyszerűen zárta a szezont, ha ott tudná folytatni, megszoríthatná a favoritokat. Mondókának, ha nem lesz rövid, küzdelembe érhet. Pikk Dáma a nyitónapon nagyon könnyen nyert, sokkal többet tudhat. Ivo Dzima odahaza szinte mindig küzdelembe van, itt is pénzt kereshet. Please Be True ezen a távon meglepetést okozhat. Bourges bevezethet. Eva Gore sokat kihagyott, csak úgy, mint tréningtársa Zwegat, aki úgy is nagyszerű formával tért vissza.
Duce – Báthory – Pikk Dáma- Eva Gore
III.
Almarózsa ezen a távon még jobb lehet. König Arion ráduplázhat. Lovely Rock friss forma. Köln nagy küzdelemben kapott ki, szerencsésebb lovaglással itt már nyerhet. Purpur Princess csak tavalyi topjával érhet küzdelembe. Holdviola jön előre. Kesu másodikra jöhet annyit előre, hogy meglepje a favoritokat. Louleli nagyszerű sikerrel zárta az évet, ha nem okoz gondot neki a táv, meglepetést okozhat. Wardat másodikra jött előre, pénzért futhat. Stormaticból másodikra sok hiányzott, Mesetovic-csal dobogóra állhat. Rizikóba kellhet még ez a verseny. Queenetta elsőre is mutatkozott, javulása várható.
Köln – Almarózsa – Kesu – Lovely Rock
IV.
Sammy’s Warrior már túl van a felhozó versenyén, jó beosztással pénzért futhat. Bigfoot Linekkel tudhatja a topját, amivel küzdelembe érhet. Laurentius erős lovasában bízhat, megszaladhat. Eltham ezen a távon a győzelemért küzdhet. Run The Red Light jó beosztással ráduplázhat. Freddie Mercury másodikra már futhatja a legjobbját, amivel komoly esély. A csupa szív Uccellinonak ez egy kicsit erős lehet. Liberty Love elsőre halvány volt, javulása várható. Merion majd egy évet kihagyott, szüksége lehet erre a versenyre. Panama nehéz feladatot kapott, Kostjukovról nem is beszélve.
Eltham – Run The Red Light – Freddie Mercury – Laurentius
V.
Szerencselovag szerencsésebb lovaglással küzdhet a győzelemért. Zabpehelynek legutóbb nem volt útja, papíron jól áll. Greenpeace ráduplázhat. Amarillo Belleza legutóbb nem volt messze, jöhet előre. Apostolból elsőre sok hiányzott, javulása várható. Déva vára csak javulással érhet küzdelembe. Juste Un Baiser ha elsőre formát fut, küzdhet a győzelemért. Cacholonból másodikra sok hiányzott, korrigálhat. Perfect Too elcsíphet egy dobogós helyezést. Csodafi új tréningbe került, meglepetést okozhat.
Zabpehely – Szerencselovag – Perfect Too – Greenpeace
VI.
Rabi a mezőny sötét lova. Ahogy mondani szokták, bárhol kiköthet. Rosenfire-nek, ha nem lesz rövid a táv, küzdhet a győzelemért. Zwegat egy év kihagyás után nagyszerű győzelemmel tért vissza, itt már kedvezőtlenebb a beállítása. Eskandar őszre nagy formába lendült, topjával folytathatja a győzelmi sorozatát. Humanic pozsonyi versenyében elfogadható formát futott, de ide annál több kell. Sárkányfűnek a hosszabb távokon jöhet el az esélye. Miss Turpan nagyon könnyen nyert, sok maradhatott még benne. Sky Divernek ez a jó távja, itt már dobogóra állhat. Wizardess most sokkal jobban áll Zwegathoz képest és a táv is kedvezőbb számára, nyerő esély.
Wizardess – Miss Turpan – Eskandar – Sky Diver
VII.
Bubi Pata friss forma, most megláthatjuk mit tud hosszabbra. Rolex Boy ráduplázhat. Chickawa jelenlegi lovasával futott topjával jó esély lenne. Merzad elsőre nagyon gyenge volt, Linekkel küzdhet a győzelemért. Ranavalona közeli esély. Dinamitrúd elcsíphet egy dobogós helyezést.
Rolex Boy – Merzad – Bubi Pata – Ranavalona
VIII.
Aurora Borealis és Contese közel azonos esély, bármelyik jöhet annyit előre, hogy küzdelembe érjen. A jó származású Graffiti elcsíphet egy pénzes helyezést. Just Mine csak javulással érhet oda. La Lianga mindig küzdelemben volt, itt is odaérhet. Medyna a legnagyobb lengyel kétéves kancaversenyben közeli harmadik volt. Ha tudja azt a formáját, nyerhet. Misty Dose nem futott szerencsés versenyt, sok maradhatott benne. Nirwana-nak ez a táv jobb lehet. Nyelvtörőnek nem ízlett a szintetikus, itt újra topot futhat, amivel dobogóra állhat. Rebelliously csak pozsonyi formájával számítana, azzal viszont pénzért futhat. Rezeda eddig minden feladatát könnyen megoldotta. Hátránya, hogy még keveset futott. Rose Fire csak a legjobbjával számítana. Sea of Fire jól kezdte az évet, igaz hosszabbra. Thai Night mindig bizalommal indul. Tiger Lady közeli esély. Tinker Bell pozsonyi győzelme többre mutat, mint egy sima győzelem, küzdelembe érhet.
Medyna – Rezeda – Nyelvtörő – La Lianga
IX.
Narrátor elsőre is mutatkozott, egy osztályt visszalépett. Molly Campa elsőre messze végzett, jöhet előre. La Primera megérett a győzelemre. Dorothea harmadikra már formát futhat. Illendő szép stílusban nyert, bár most rosszabb a beállítás, de javulással ráduplázhat. Papírsárkány nyerés után is tovább jött előre. Keszi friss forma. Mátrix elsőre halványabb volt a vártnál, itt korrigálhat. Novicento és Express Girl New első hendikepjükben meglepetést okozhatnak. Hibrid súly nélkül fut, ez szól mellette. Olaf elsőre messzi volt tavalyi topjától.
La Primera – Narrátor – Illendő – Keszi
X.
Anduril Pozsonyban, gyepen elsőre formát futott, erős lovasával meglepheti a favoritokat. Botaniste pozsonyi futása javulást mutat. Charleston szép győzelme ellenére ide javulnia kéne. Csalán elsőre, kezdő lovasával momentum nélkül futott, ha erősebb lovassal formát fut, elcsíphet egy pénzes helyezést. Esti fény nagyon jött a végén, ez a táv jobb lehet neki. Iron Boy csak javulással számít. Kalakche magabiztos győzelemmel kezdte az évet, a szerb lovak közül ő tűnik a legesélyesebbnek. Magisztrátnak van olyan száma, amivel küzdelembe érhet. Muizenberg Rock másodikra, gyepen, erősebb lovasával meglepetést okozhat. Najinak ez erős lehet. Sansili mellett lovasa szól. Smilinggal itt már számolni kell, dobogóra állhat. Tour To Paris papíresély. Vizitinor nagy stílusban, a látottnál könnyebben nyert, ő lehet a favorit legnagyobb ellenfel.
Tour To Paris – Vizitinor – Anduril – Csalán