Esélylatolgatás 2018.4.22-re

I.
Szatíra másodikra sokat jöhet előre. A stabil Booxa itt is pénzért futhat. Navajo itt már hazaérhet. Napkeltének van olyan formája, amivel meglepetést okozhat. A jól kvalifikált Miss Marple és Pókerarc első hendikepjükben küzdelembe érhetnek. Ridik idei első versenyében megközelítette a topját, itt már dobogóra állhat. Wiro-Dzsennától javulás várható. Nocka beállítása igencsak kedvezőre sikeredett. Bryan csak komoly javulással számít.
Navajo – Miss Marple – Pókerarc – Napkelte
II.
Gregoire és Mirtusz küzdhetnek a győzelemért. Stanford elsőre messze végzett, tavalyi topjával komoly ellenfelük lehet. Pearl Oyster elsőre is mutatkozott. Chamsin Street és Vegaia mellet a lovasításuk szól. Express Girl New mindig megáll a végén. Classic Fast nem akar megindulni, talán majd hendikepben. La Mer ezen a távon, elsőre is mutatkozott, meglepetést okozhat.
Gregoire – Mirtusz – Stanford – Chamsin Street
III.
Barabau ebben a társaságban eredményes lehet, az istállója is formába lendült. Akrobat másodikra sokkal jobb lehet. Déva vára további javulással pénzért futhat. Zabpehely jó társaságban ért el helyezést, itt is dobogóra állhat. Celeburdiba kellhet ez a verseny. Klondike Fever egyetlen versenyét magabiztosan nyerte, küzdhet a győzelemért. Wildvogel ebben a társaságban is dobogóra állhat. Tiger Lady közeli esély.
Barabau – Zabpehely – Klondike Fever – Akrobat
IV.
Sambo már elsőre is küzdhet a győzelemért. Brilliance-nek ez a társasága. Rolex Boy papíresély, ha elsőre formát fut, nem kell keresni a nyerőt. Dinamitrúd itt már dobogóra állhat. Perfect Too friss forma. Eisvogel másodikra jöhet előre. Oscar és Méta elsőre csalódást okozott, javulásuk várható. Nostra Balerina mellett lovasa szól. Babylon Glory a legjobbak között nem élt meg, ez lehet az ő társasága, csak a távbírás lehet nála kérdéses. A sokat kihagyóChocolate Brown-nak szüksége lehet felhozó versenyre.
Rolex Boy – Babylon Glory – Perfect Too – Sambo
V.
Babilonia a klasszisok között is jól mozgott. Rebellis friss forma. Ballada, ha elsőre formát fut, küzdhet a győzelemért. Agora közeli esély. Bubi Pata pénzért futhat. Blokádba kellhet ez a verseny. Muffin csak javulással érhet küzdelembe.
Babilonia – Rebellis – Ballada
VI.
Dorothea első hendikepjében küzdhet a győzelemért. La Primera friss forma. Allegro-ból elsőre hiányzott pár kiló, másodikra akár nyerhet is. Papírsárkány ráduplázhat. Kesziből elsőre sok hiányzott, javulása várható. Békeidő itt is dobogóra állhat. Luck Stone bevezethet. Mátrix könnyen felkészíthető, már elsőre jó futása várható. Illendő ezen a távon pénzért futhat.
Allegro – Mátrix – Dorothea – La Primera
VII.
Please Be True francia formái elegek lehetnek egy dobogós helyezésre. Tour To Paris idáig veretlen, de most súlyt ad ellenfeleinek. A Kritérium nyerő Smiling itt is nyerhet. Esti Fény pénzért futhat. Iron Boy igazi tudását talán ifj.Kozma István tudná megmondani, nem is értem, miért nem ő üli? Nancho hatalmas stílusban nyert, sokkal többet tudhat.
Nancho – Smiling – Tour To Paris – Please Be True
VIII.
Almarózsa beállítása nem legkedvezőbb. Rheia csak topjával érhet küzdelembe. Silver Chimes friss forma, gyengébbek közé került. Sonja elsőre is formát futott, közeli esély. Larionból elsőre sok hiányzott. Cacholon mutatkozott, ez a táv jobb lehet neki. Used To Be itt akár már nyerhet is. Faster Now ráduplázhat. Puramente jó lovak között jó versenyt futott, küzdhet a győzelemért. Stage Of Being már elsőre küzdelembe érhet. Rose Fire kétszer is második volt, ha eltalálják a lovaglását, küzdhet a győzelemért.
Used To Be – Puramente – Silver Chimes – Cacholon