Esélylatolgatás 2018.4.15-re

I.

Gigász ezen a távon jobb lehet. A Svájcban debütáló Blue Sea már elsőre a dobogón végezhet. Express Girl New sokáig jól tartotta magát, ez a táv jobb lehet neki. Cartus a látottnál könnyebben kvalifikált. Kujtorgóba kellhet ez a verseny. Mansois másodikra jobb lehet. Amfi, ha elsőre formát fut, nyerhet. Dorothea gyengébbek közé került. Haiku, ha elsőre formát fut, küzdelembe érhet. La Libre egy jó versennyel a lábában érkezik erre a versenyre. Novicento csak javulással számít, a kvalifikációért fut. Vanitas másodikra javulhat.

Amfi – La Liberte – Cartus – Blue Sea

II.

Ranavalona küzdhet a dobogóért. Winning Bid és Miss Turpan küzdhet a győzelemért, előbbi mellett szól, hogy már van egy verseny a lábában. Dark Demon nem futott szerencsés versenyt, de így is nagyon jött a végén. Ormonde Octavius-nak szüksége lehet felhozó versenyre.

Winning Bid – Miss Turpan – Dark Demon

III.

Miss Annie Joice egy évet kihagyott, kellhet neki ez a verseny. Charleston itt már dobogóra állhat. Dynamite-ból elsőre sok hiányzott, másodikra jobb lehet. Muizenberg Rock rutinos versenyző középtávon, ha sikerült az aklimatizációja, akár még nyerhet is. Nagykobra elsőre elveszítheti nyeretlenségét. Pancsolónak és Silent Water-nek szükségük lehet erre a versenyre. Targeian, ha elsőre formát fut, nem kell keresni a nyerőt. A hazafi díja nevezett Misty Dose-nak ez egy tökéletes felhozó verseny lehet. Poszáta pénzért futhat. Sárifáninak már hendikepben lenne a helye!

Targerian – Nagykobra – Muizenberg Rock – Dynamite

IV.

Speedtest elsőre gyenge volt. Bourges bevezethet. Meriva nyerő számával komoly esély. Junuperus friss forma. Roko Sivi Soko ezen a távon eredményesebb lehet. Ti Em Up Tel, ha elsőre formát fut, nyerhet. Amarillo Belleza jó beosztással dobogóra állhat. Nimble Fighter friss forma, de két osztályt feljebb lépett. A megbízható Sonja itt is eredményes lehet.

Ti Em Up Tel – Juniperus – Roko Sivi Soko – Sonja

V.

Eltham, Freddie Mercury, Run The Red Light és Liberty Love esélye közel azonos, 1,5 kiló a különbség köztük. Nehét megjósolni a győztest. Ha Babilonia lovasa eltalálja a versenytempót, meglepetést okozhat. Panama menőkedvében elcsíphet egy pénzdíjas helyezést.

Freddie Mercury – Run The Red Light – Libery Love – Eltham

VI.

Holdviolából elsőre sok hiányzott, javulása várható. Linácska jó beosztással eredményes lehet elsőre. Ha Szingli másodikra már tudja a topját, küzdhet a győzelemért. Köln friss forma, tovább javulhat. König Arion másodikra már dobogóra állhat. Stormatic elsőre is jól mozgott, közeli esély. Ágnes friss forma, ez a táv jobb lehet neki.  Vaníliának ez felhozó verseny lehet. Rizikó hosszabbra kezdi az évet, kellhet bele ez a verseny. Ashanti Rose és Violetta Girl elsőre messze végzett, talán egy osztállyal lejjebb eredményesebbek lehetnek.

Köln – Szingli – König Arion – Stormatic

VII.

Amilyen nehéznek tűnik a verseny, reméljük olyan izgalmas is lesz. Duce nagyon jó évet zárt, ezen a távon is igazolta klasszisát. Mr Marbin megszorongathatja. Wizardess könnyű győzelemmel hangolt erre a versenyre.  Zwegat egy évet kihagyott, biztos rendben van már, ha indítják. Van olyan formája, amivel nyerhetne. Sky Diver  táv ellen futva is dobogóra ért, jó távján küzdelembe érhet.

Duce – Mr Marbin – Wizardess

VIII.

Apostol sorozat nyerése után erősebb mezőnyben lemaradt, ez az ő társasága. Pink is jó szezont zárt, egy rossz futással. Ha rendben van, küzdelembe érhet. Futurist fashion újra a jó távján próbálkozik. Cirfandli friss forma. Az új tréningbe került Greenpeace már elsőre dobogóra állhat. Night for Overdose az évjárat legjobbjai között volt, IV. osztályban győzelemmel kezdhet. Bistry közeli esély. Just Mine az Ürményiben lemaradt, ez lehet a jó távja. Sorbonne jó formával kezdte az évet, másodjára tovább jöhet előre. Szépikébe kellhet ez a verseny. Estike jó beállítása ellenére még mindig nyeretlen, itt is elcsíphet egy pénzes helyezést. Keszi a lovasengedménnyel kimondottan jó esély. Wardat elsőre gyengébb volt, topjával küzdelembe érhet.

Night for Overdose – Just Mine – Greenpeace – Apostol