Esélylatolgatás 2018.04.08-ra

I.

Lujzára mindig lehetett számítani. Békeidő az engedménnyel papíresély. Bizottság ezen a távon meglepetést okozhat. Papírsárkány megszaladhat. Wiro-Dzsenna első hendikepjében fut, jól sikerült a beállítása. Olafnak ide javulnia kéne. Sármány elsőre is a győzelemért küzdhet. Larion topjával nem állna nehéz feladat előtt, de tavaly nem futott hasonló számot.

Békeidő – Sármány – Lujza – Bizottság

II.

Gigász többet tudhat, mint amit idáig mutatott. Kostjukov relatív magas számmal is verve volt első versenyében, hosszabbra jobb lehet. Szatíra egy évet kihagyott, kellhet bele ez a verseny. Botaniste idáig nem sokat mutatott, ezen a távon jöhet előre. Summer Story újra dobogóra állhat. La Mer jó társaságban kvalifikált. Nirwana itt leveszítheti a nyeretlenségét. Thai Night megszorongathatja.

Nirwana – Thai Night – Summer Story – Botaniste

III.

Muffinnak ez talán hosszú lehet. Beauchamp Opal utolsó versenyétől eltekintve mindig jól futott. American Dreaming peches ló, de ebben a társaságban újra dobogóra állhat. Dinamitrúd pénzért futhat. Voodoo Master jó távján küzdelembe érhet. Morita Menantie tartja ezt a társaságot. Eisvogel bevezethet. Perfect Too-nak nem kéne sokat javulnia egy dobogós helyezéshez. Oscar, ha elsőre formát fut, beleszólhat a végküzdelembe. Esti Kornélnak ide javulnia kéne.

Morita Menantie – Beauchamp Opal – American Dreaming – Oscar

IV.

Sarkcsillag újra dobogóra állhat. Behinana, Szarkazmus és Mézédes a kvalifikálásért fut. Twisted Logic kétévesen késői ló volt, származása alapján távbíró lehet. Wildvogelbe kellhet ez a verseny. Queenetta mellett lovasa szól. Sea of Fire itt már hazaérhet.

Sea of Fire – Twisted Logic – Sarkcsillag – Queenetta

V.

Mondóka másodikra sokkal jobb lehet. Pokolfajzat ráduplázhat. Winning Bid papíresély. Agora topjával megszorongathatja. Zabpehely csak javulással számít. Silver Chimes elcsíphet egy dobogós helyezést.

Winning Bid – Agora – Mondóka – Silve Chimes

VI.

Gregoire itt már nyerhet. Predator közeli esély. Tűzgalamb rövidebbre jobban teljesített. A peches König Arion küzdhet a győzelemért. Eiskönigin, ha megkomolyodott, felállhat a dobogóra. Survivor és Ridik csak javulással érhet küzdelembe.

Gregoire – König Arion – Eiskönigin – Predator

VII.

Nem egyszerű futam. Itt sok ló sorsa eldőlhet, hogy megy e a klasszikus versenyekbe, vagy hendikepben próbálkozik.  A szép stílusban kvalifikáló Vizitinor és pozsonyi formájával Rebelliously küzdhet a győzelemért. Fonzel nélkül nincs verseny. Angara és Csalán megszorongathatja a favoritokat. Loulelibe kellene némi javulás. Nyelvtörő mindig dobogós volt, most viszont rosszabbul áll Csalánnál. Purmente egy kicsit sötét ló. Angliai formái alapján még a győzelme is elképzelhető. Molly Campa közeli esély, krek lovasával pénzért futhat.

Rebelliously – Vizitinor – Fonzel – Csalán

VIII.

Nimble Fighter egyenletes formái itt is döntőt érhetnek. Cacholon ezen a távon eredményesebb lehet. Minna tavaly is korai volt. Suttogó dobogóra állhat. Narrátor topjával pénzért futhat. Bírónő bevezethet. Mac Jail győzelemmel zárta az évet, az a forma elég lehet egy pénzdíjas helyezéshez. Sorbonne váltakozva futkosott, idén talán megkomolyodott. Batignolles többet tudhat, mint amit tavaly mutatott. First Generation, ha idén is úgy fut elsőre, mint tavaly, akkor nem kell keresni a nyerőt.

First Generation – Nimble Fighter – Minna – Suttogó