Esélylatolgatás 2017.11.5-re

I.
Dies Irae ezen a távon dobogóra állhat. Sandusky Times első hendikepjében meglepetést okozhat. Estike zavartalan versenyben küzdhet a győzelemért. Mirtuszfüge idén még semmit nem mutatott. Zita Királyné pénzért futhat. Juste Un Basier itt már nyerhet. Papírsárkány megszaladhat. Alkonykönny kis súlyával felállhat a dobogóra.
Juste Un Basier – Estike – Papírsárkány – Alkonykönny
II.
Nem egyszerű a futam. A mezőny nagy része még rutintalannak számít. Két ló kilógni látszik a mezőnyből. Fonzel és Mirtusz küzdhetnek a győzelemért. A már futott lovak közül Mentalist, Shades Arrow és Stormatic, míg az újoncok közül Casino Royal, Tinker Bell és Violetta Girl küzdhetnek a pénzdíjas helyezésekért. A többiekbe kellhet még verseny.
Mirtusz – Fonzel – Shades Arrow – Tinker Bell
III.
Ballada csak Linekkel tudja magas számait, átlagával pénzért futhat. Celeburdi ráduplázhat. Voodoo Master mérföldre biztosan nyert, most újra hosszúra próbálkozik. Sambo topjával küzdhet a győzelemért. Almarózsa megérett a győzelemre. Brilliance zsokéval meglepetést okozhat. Married-nek van olyan formája, amivel küzdelembe érhet. Purpur Princess nagyon könnyen nyert, maradhatott még benne.
Almarózsa – Sambo – Purpur Princess – Celeburdi
IV.
Sabato jó beosztással itt is dobogóra állhat. Abaskan-nak ide javulnia kéne. Dzsin, ha jó napot fog ki, meglepetést okozhat. Cristály síkformájával tartaná a mezőnyt, kérdés hogy mozog a sövények felett. Royal Ron futott már olyan formát gáton, amivel dobogóra állhat. Vaníliát megbízhatósága ajánlja. Silver Chimes már elsőre odaérhet.
Vanília – Silver Chimes – Cristály
V.
Dark Demon most nagyon jó. Merzad közeli esély. Bourges itt is dobogóra állhat. Omnia Gold nem tudta ismételni kiugró számát. Parsec csak topjával érhet küzdelembe. Chickawa korrigált. Roko Sivi Soko, ha tudja utolsó számát, küzdhet a győzelemért. Neverending Dream-ből kihagyása után sok hiányzott, javulása várható. Bubi Pata előző számával pénzért futhat. Olatist javulásban van, meglepetést okozhat.
Dark Demon – Roko Sivi Soko – Chickawa – Merzad
VI.
Sunnykid jelenlegi lovasával futotta a legjobbját. Cimbora csak a tavaszi topjával érhet küzdelembe. Winning Bid-nek ez a jó távja, itt újra nyerhet. Noe-nak ez erős lehet. Beauchamp Opal friss forma. Bíborhajnal itt is dobogóra állhat. Nizar-nak további javulásra lenne szüksége az eredményes futáshoz. American Dreaming visszafele megy.
Winning Bid – Bíborhajnal – Beauchamp Opal – Cimbora
VII.
Cacholon nyári számával nem állna nehéz feladat előtt. Perfect Too korrigált, itt már dobogóra állhat. Nostra Balerina-nak nem kéne a topja újabb győzelméhez. Narutó ráduplázhat. Szépike visszafelé megy. Esti Kornél ezen a távon megindulhat. Candy Star legutóbb lemaradt, itt javíthat. Zanyetta friss forma. Mátrix legutóbb lemaradt, topjával dobogóra állhat. Eiskönigin egy osztályt feljebb lépett, ha korrigál, pénzért futhat.

Nostra Balerina – Mátrix – Naruto – Perfect Too
VIII.
Little Ghetto Boy utolsó formájától eltekintve a verseny egyik esélyese. Road Lever Street Fighter-en átszámolva elcsíphet egy pénzes helyezést. Sky Diver mérföldre az igazi, de itt sem esélytelen. Alkatraz és Chantilly csak javulással érhet küzdelembe. Mondókára mindig lehet számítani. Wizardess itt is küzdhet a győzelemért. Robespierre közeli esély. Szerencse lovag további javulással itt is küzdelembe érhet. Tanganyika csak komoly javulással számít. Opium Bullet hosszú kihagyása után jó formát futott, az a versenye előre hozhatta.
Little Ghetto Boy – Wizardess – Opium Bullet – Sky Diver
IX.
Agastache csak topjával érhet küzdelembe. Booxa friss forma. Napkelte másodikra sokkal jobb volt, egy osztályt visszalépett, további javulása várható. Ciper utolsó előtti formájával meglepetést okozhat. Wardat-nak talán ez lehet a jó távja. Sármány jön előre, nem kéne sokat javulnia egy újabb dobogós helyezéshez. Illendő biztosan nyert, ráduplázhat. Kála megérett a győzelemre. Nocka problémamentes starttal dobogóra állhat. Koperta kétszer lemaradt itt javíthat.
Booxa – Nocka – Kála – Napkelte