Esélylatolgatás 2017.10.29-re

I.
Linácska ellen nagy súlya szól. Juliana ebben a társaságban már hazaérhet. Bizottság itt már dobogóra állhat. Royal Ron az ugróversenyek után jó formával jelentkezett, ez a táv még jobb lehet neki. Májusfa Georgievvel meglepetést okozhat. Koperta menőkedvében odaszaladhat. Méta ezen a távon tovább jöhet előre. Mojave utolsó formájával papíresély. Antistene ezen a távon megindulhat.
Mojave – Juliana – Májusfa – Bizottság
II.
Jack the Giant folytahatja győzelmi sorozatát. Sabato jó beosztással itt is dobogóra állhat. Abaskan-nak ide javulnia kéne. Dzsin, ha jó napot fog ki, meglepetést okozhat. Cristály síkformájával tartaná a mezőnyt, kérdés hogy mozog a sövények felett. Vaníliát megbízhatósága ajánlja. Silver Chimes már elsőre odaérhet.
Jack the Giant – Vanília – Silver Chimes
III.
Sarkcsillag ezen a távon dobogóra várható. Eiskönigin, ha korrigál, küzdhet a győzelemért. La Primera gyenge kezdés után jól zárkózott, ez a táv jobb lehet számára. Naruto papíresély. Stefánia lassan kapott lábra, ezen a távon meglepetést okozhat. A jó származású Ridik nyár eleji formájával küzdelembe érhet, a kihagyás viszont nem szól mellette. Asako gyenge mezőnyökben is alárendelt szerepeket játszott, itt sem várható tőle sokkal több.
Naruto – Sarkcsillag – La primera
IV.
Meriva három osztályt jött lejjebb, itt újra nyerhet. Bírónő megszaladhat. Minna topjával dobogóra állhat. Magic Rock csak nyerő számával érhet küzdelembe. Futurist Fashion ráduplázhat. Suttogó legutóbb gyengébb volt, ezen a távon korrigálhat. Welana közeli esély. Bright Jewel megérett a győzelemre. Luck Stone most nincs formában, talán itt megindul. Estike friss forma, ez ősszel sokat számíthat. Mátrix élete topján van, itt is küzdelembe érhet. Zita Királyné nyerés után is formát futott.
Meriva – Bright Jewel – Futurist Fashion – Mátrix
V.
First Generation legutóbb kirúgott, itt nyerhet. Pókerarc csak komoly javulással érhet küzdelembe. Sorbonne legutóbb újra a jobbik arcát mutatta. Morita Menantie legutóbb lemaradt, ha korrigál, dobogóra állhat. Red, Holiday, Louleli és Rose Fire már elsőre is futhat jól. Utóbbi nagy bizalommal indul. Sea of Fire valamit korrigált, ha tovább jön előre, dobogóra állhat.
First Generation – Sorbonne – Morita Menantie – Sea of Fire
VI.
Csalán nagyot futott a Kritériumban, ha kipihente magát, nyerhet. Esti Fény ezen a távon nyert, itt is küzdelembe érhet. Keszi jött előre, további javulása várható. Narrátor megszaladhat. Rolex Boy pénzért futhat. Babilon Glory csak nyerő számával érhet küzdelembe. Nyelvtörő papíron jól áll, pihenten indul, ez mellette szólhat. Thai Night formája nehezen belőhető, de egy pénzdíjas helyezést elcsíphet.
Nyelvtörő – Csalán – Rolex Boy – Esi Fény
VII.
Di Mo jó távján küzdhet a győzelemért. Salsa nyerő számával dobogóra állhat. Power of Angel két utolsó futása alapján papíresély. Adél őszre formába lendült, itt is pénzért futhat. Fox Catcher és Amarillo Belleza csak javulással érhet küzdelembe. Pikk Dáma, ha ezen a távon is formát fut, dobogóra állhat. Muffin most nagyon jó, ő is küzdhet egy dobogós helyezésért.
Power of Angel – Pikk Dáma – Di Mo – Salsa
VIII.
Rendkívül kiegyenlítettnek tűnik a mezőny. Reméljük, hogy olyan befutót láthatunk, mint tavaly. Freddie Mercury szinte minden távon formát fut. Laurentius korrigált, ez az ő jó távja. Eltham-re mindig lehet számítani. Argentario Rhett Butleren átszámolva kb 67-et tudhat, ez elég lehet egy pénzdíjas helyezéshez. Miss Turpan jó beosztással kihasználhatja jó végsebességét. Bigfoot ezen a távon gyengébb volt, itt korrigálhat. Hamla itteni futása kicsit erősnek tűnik. Rosenfire nagyon jól mozgott a St Legerben, itt is küzdhet a győzelemért.
Laurentius – Freddie Mercury – Rosenfire – Bigfoot