Esélylatolgatás 2017.10.8-ra

I.
Balck Blade és Jack the Giant küzdelme várható a győzelemért. A helyezésekért Sabato, Vanília és az akadályról jövő Falcon Wing küzdhet. Dzsin csak utolsó előtti formájával érhet küzdelembe.
Jack the Giant – Black Blade – Sabato
II.
Déva vára nyári formáival odaérhet. Méta és Topáz a kvalifikációért futnak. Olafnak van olyan formája, amivel meglepetést okozhat. Alkonykönny jövöget előre, de majd inkább hendikepben. Estike friss forma. Mojave helyzete nem könnyű. Nostra Balerina itt már nyerhet, még ostor nélkül is. A jó származású Éjfél talán itt megindul. Garland esély nélkül fut.
Nostra Balerina – Estike – Éjfél – Alkonykönny
III.
Nehéz rámutatni a nyerőre a sok újonc és keveset futott csikók miatt. Rizikó korrigált, Linekkel még akár nyerhet is. Ha Sorbonne tudná bemutatkozó számát, nem állna nehéz feladat előtt. Allegro kvalija igen látványosra sikerült. Beatrice visszafelé megy, itt javíthat. Békeidő ezen a távon tovább jöhet előre. Daktilusba és Miss Marple-be kellhet ez a verseny. Mac Jail jövöget előre. Molly Campa és Survivor már elsőre küzdhetnek a győzelemért.
Rizikó – Molly Campa – Allegro – Békeidő
IV.
Greenpeace egy osztályt visszalépett, topsúlya ellenére nyerhet. Dinamitrúd távját visszavették, itt eredményesebb lehet. Stefánia csak javulással számít. Naruto friss forma, itt már hazaérhet. Bizottság dobogóra állhat. Májusfa nem könnyű lovaglás, kis súlya szól mellette.
Naruto – Greenpeace – Dinamitrúd
V.
Mondóka papíresély. Barabau topjával dobogóra állhatna. Roko Sivi Soko számára ez a társaság és táv jobb lehet. Merzad ráduplázhat. Nocle Pata, ha nem sokallja a távot, dobogóra állhat. Olatist csak javulással számít. Omnia Gold korrigált, a beállítása is kedvező.
Mondóka – Omnia Gold – Merzad
VI.
Robespierre erre a távra futotta a topját, ráduplázhat. Dark Demonnak nem kéne sokat javulnia győzelemhez, ez lehet a jó távja. Adél harmadikra már topot futott, itt már a győzelemért szállhat harcba. Muffin két győzelme után itt már nehezebb helyzetben van. Bourges jelenlegi lovasával futott legjobbjával nem állna nehéz feladat előtt, kihagyása szól csak ellene. Haweeya küzdelembe érhet. Szerencse lovag három osztályt jött feljebb, további javulására lenne szükség. Chickawa legutóbb lemard, itt javíthat. Juniperus legutóbb lemaradt, Linekkel javíthat.
Dark Demon – Adél – Robespierre – Bourges
VII.
St Selene csak nyerő számával érhet küzdelembe. Bírónő ezen a távon küzdhet a győzelemért. Batibnolles formán kívül van, talán itt megindul. Fox Catcher topjával küzdhet a győzelemért. Suttogó ráduplázhat. Szépike pénzért futhat. Bright Jewel beállítása igencsak kedvező, nyerő esély.
Bright Jewel – Fox Catcher – Bírónő

Vielka Pardubicka
A Vielka Pardubicka-ra nem igazán szeretnék tippelni, de véleményem szerint a tavalyi nyerő Charme Look idén is nyerhet. A külföldi lovak meg mindig megszenvednek ebbe a versenyben. Ha valamelyik dobogóra állhat, akkor már szerintem jól futott. És ugye ne felejtsük el „Vána bácsi” lovait sem. Ő mindig is képes volt a szinte semmiből is a csúcsra vinni egy lovat.
VIII.
Sajnos elég kis mezőny jött össze erre a versenyre. A rövidtávról felhozott Duce és a legutóbb ismét topot futó Mr Marbin küzdelme várható a győzelemért. A harmadik helyre nagy küzdelem várható a topot futó Billy Tiger, a mérföldre szinte mindig jól futó Sky Diver és a tavasszal még nagyobb célokat is megcélzó Capitaine Fragate között.
Mr Marbin – Duce – Billy Tiger
IX.
Candy Star ezen a távon újra dobogóra állhat. Nizar visszakerült a saját társaságába. Eiskönigin friss forma, itt már nyerhet. Mátrix élete topján van, idomárjával tovább jöhet előre. Agastache Linekkel küzdhet a győzelemért. Holdviola első hendikepjében küzdhet a dobogóért. Napkelte kihagyása után még gyenge volt, javulása várható. Booxa korrigált, további javulással dobogóra állhat. Royal Ron régen futott már síkon, az ugrásokról lejőve meglepetést okozhat.
Eiskönigin – Agastache – Holdviola – Candy Star
X.
Origami nyerés után gyengébb volt, javulása várható. Uccellino friss forma. Noe a mezőny sötét lova lehet. Ranavalona korrigált, ismét a győzelemért küzdhet. Sambo-t legutóbb elnyomhatta a súly, jobb beosztással dobogóra állhat. Sunnykidnek ez talán hosszú lehet. Babilonia ráduplázhat. Blokád topjával megoldhatja ezt a feladatot.Married legutóbb gyengébb volt, itt korrigálhat. Balladának idén van két olyan formája, amivel nem állna nehéz feladat előtt.

Blokád – Ballada – Ranavalona – Uccellino