Esélylatolgatás 2017.10.1-re

I.
Aduril többet tudhat, mint amit a kvalifikációban láthattunk. Csalán és Duna elsőre is futhat jól. Regölő biztosan kvalifikált. Stanford megérett a győzelemre. Wildvogel jöhet annyit előre, hogy dobogóra álljon. Quissi Queen ezen a távon megszorongathatja a favoritot. A kisebb pihenő után futó Sea of Fire másodikra már küzdelembe érhet.
Stanford – Quissi Queen – Wildvogel – Aduril
II.
Capitaine Fregate-nek bár nem ez a jó távja, de itt némi klasszist képvisel és megoldhatja ezt a feladatot. Mercury esély nélkül fut. Meriva-ban lehet annyi javulás, hogy megszorongassa a favoritot. Amarillo Belleza itt is dobogóra állhat. A kétévesek közül Narrátor az aki a győzelem reményében áll starthoz. Babylon Glory csak nyerő számával érhet küzdelembe.
Capitaine Fregate – Narrátor – Meriva
III.
Sambo magas súlya ellenére elveszítheti az idei nyeretlenségét. Oscar most formában van, egy osztályt visszalépett. Almarózsát ez engedmény segítheti. Celeburdi topjával küzdelembe érhet. Lovely Rock javulással ráduplázhat. Married friss forma. Batignolles formán kívül van. Dinamitrúd két utolsó futásától eltekintve közeli esély. Furiosa kihagyása utáni második versenyében jöhet előre. I Gotta Feeling győzelme után is mutatkozott. Voodoo Master csak topjával érhet küzdelembe. Juliana korrigált kis súlyával meglepetést okozhat.
Oscar – Sambo – Married – Juliana
IV.
Akaba bármikor nyerhet, klasszisával megoldhatja ezt a feladatot. Freddie Mercury most nagyon jó, itt is küzdelembe érhet. Laurentius itt korrigálhatja kisiklását. Sárkányfű itt is pénzt kereshet. Qltúra csak nyári topjával érhet oda. Miss Turpan a túlsúlya ellenéri is jól áll, a favorit legnagyobb ellenfele lehet.
Akaba – Miss Turpan – Laurentius
V.
Cristály gyengébbek közé került, nagy súlya ellenére elveszítheti idei nyeretlenségét. Roxanne itt javíthatja kisiklását. Street Fighter júniusi budapesti formájával küzdhet a dobogóért. Bubi Patának ez a társasága és távja. Sonrisa itt már dobogóra állhat. St selene győzelme után gyengébb volt, itt javíthat. Zabpehely friss forma. Perfect Too idén nagyon jó, itt is küzdelembe érhet. Bíborhajnal a rövidebb távon is dobogóra állhat. Mákszem csak topjával számít.
Cristály – Street Fighter – Sonrisa – Zabpehely
VI.
First Generation kvalifikációban mutatott teljesítménye önmagáért beszél. Rolex Boy-nak ide komoly javulásra lenne szüksége. Az utónevezett Smiling elcsíphet egy pénzes helyezést. Targarian majd 4 hónapot kihagyott a kvalifikációja óta, sokat fejlődhetett, ha utónevezéssel indítják. Tie Em Up Tel Angliában többnyire eladó versenyekben indult, váltakozó sikerrel. A videók alapján tudhat annyit, hogy küzdjön a győzelemért. Tour To Paris bár utolsó versenyében már küzdelemre kényszerült, ezt a versenyt is behúzhatja. Misty Dose meglepetést okozhat.
First Generation – Tour To Paris – Tie Em Up Tel – Targerian
VII.
La Primera topjával meglepetést okozhat. Papírsárkány bevezethet. Olaf itt korrigálhat. Zita Királynénak nem kéne sokat javulnia egy dobogós helyezéshez. Pannonstar DL jó távján dobogóra állhat. Kála jelenlegi lovasával elért számával küzdelembe érhet. Éjfél az engedménnyel kimondottan jó esély. Illendő ezen a távon, akár még a győzelemért is harcban lehet. Nocka rutinosabb lovasával elveszítheti nyeretlenségét. Antistene közeli esély. Shirazt talán az ugróversenye előre hozhatta. Narancsfa és Garland esély nélkül fut.
Nocka – Illendő – Zita Királyné – Pannonstar DL
VIII.
Bigfoot egyenletes formái itt elegek lehetnek egy dobogós helyezésre. A Kincsem díjban bizonyító Eminens itt is nyerési eséllyel indul. Humanic ott ragadhat a dobogón. A kihagyás után futó Mágnás itt igazolhatja klasszisát. Norilsk osztrák formája itt is elég lehet egy dobogós helyezésre. Rosenfire utolsó formája alapján csak egy pénzdíjas helyezésben bízhat. Winning Bid lassú verseny esetén küzdelembe érhet. American Dreaming a távbírásában bízhat.
Mágnás – Eminens – Bigfoot- Norilsk