Esélylatolgatás 2017.9.24-re

I.
Köln és Summer Story küzdelme várható a győzelemért. A már futott lovak közül Sámánkő és Whip Call küzdhetnek a dobogóért, de Mac Jail is jöhet annyit előre, hogy pénzért fusson. Tiger Ladyt még nem láthattuk a Kincsem Parkban, de második futása már bizakodásra adhat okot. Az újoncok közül elsőre Botaniste, Gregoire és Békeidő futhat jól elsőre, de Sambucát és Denbekit sem szabad leírni.
Köln – Summer Story – Whip Call – Gregoire
II.
Szerencse lovag kihagyása utáni második versenyében már sokkal jobb lehet. Sunnykid ráduplázhat. Almarózsa megérett a győzelemre. Greenpeace friss forma. Blue Serenade kisebb szórásokkal fut, jó formájával küzdelembe érhet. Dies Irae ezen a távon még jobb lehet. Zanyetta menőkedvében meglepheti a favoritokat. König Arion nem futott zavartalan versenyt, itt a győzelemért küzdhet.
König Arion – Almarózsa – Greenpeace – Dies Irae
III.
Jól kiegyenlített hendikep, szinte bárki nyerhet. Barabau csak tavaszi formájával érhet küzdelembe. Parsec Georgievvel újra dobogóra állhat. Az új tulajdonba került Chickawa bevezethet. Panda itt már küzdhet a győzelemért. Panamának jót tehetett, hogy a távját visszább vették. Blokád erre a távra futotta a topját, dobogóra állhat. Merzad jó beosztással ott ragadhat. Ranavalona kihasználhatja kedvező beállítását és küzdhet a győzelemért. Tanganyika, ha igazolja verve futott formáját, meglepetést okozhat.
Panda – Ranavalona – Blokád – Panama
IV.
Nocle Pata topjával nem állna nehéz feladat előtt, az engedmény is segítheti. Pokolfajzat ebben a társaságban dobogóra állhat. Silver Chimes utolsó előtti formájával küzdhet a dobogóért. Nimble Fighter Georgivvel már hazaérhet. Meriva friss forma. Bírónőnek ez a táv még jobb lehet. Minna élete topján van, meglepetést okozhat. Welana nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, talán itt megindul.
Nocle Pata – Nimble Fighter – Pokolfajzat – Meriva
V.
Mr Marbin, Wizardess és Duck of Gibraltár küzdelme várható a győzelemért, de a többiek sincsenek messze. Cristály mellett egyenletes formái szólnak. Rebellis ellen egyedül a túlsúlya szól. Dark Demon ezen a távon tovább jöhet előre.
Mr Marbin – Duck of Gibraltár – Wizardess
VI.
Stefánia jön előre, ez ősszel sokat számíthat. Bizottság két osztályt visszalépett, itt már dobogóra állhat. Impius jó távján ismét a győzelemért küzdhet. Sármány korrigált, tovább jöhet előre. Mojave visszafelé megy, ezen a távon megindulhat. Koperta ősszel mindig jó. Nocka ezen a távon a győzelemért küzdhet. Antistene súly nélkül fut, meglepetést okozhat.
Impius – Nocka – Stefánia – Koperta
VII.
Ha Power of Angel igazolja legutóbbi formáját, akkor nem kell keresni a nyerőt. Ha nem, akkor bármi megtörténhet. Adél csak tavalyi számaival érhetne küzdelembe. Puck Fair idei egyetlen győzelmét jelenlegi lovasával aratta, topjával küzdhet a győzelemért. Pikk Dáma tovább javult, ez a táv még jobb lehet neki. Salsa-nak és Suhanónak vanak olyan formái, amivel dobogóra állhatnának.
Puck Fair – Power of Angel – Pikk Dáma
VIII.
Estike nyár eleji formáival küzdelembe érhet. La Primiera legutóbb sokáig jól tartotta magát. Papírsárkány ráduplázhat. Agastache korrigált, ezen a távon hazaérhet. Napkelte majd egy évet kihagyott, kellhet bele ez a verseny. Ciper az ugróversenyek után jó formával jelentkezett, tovább javulhat. Booxa utolsó előtti formájával küzdhet a győzelemért. Zita Királyné visszafelé megy, új kézben korrigálhat. Olaf friss forma. Mátrix bármikor odaérhet egy ehhez hasonló társaságban.
Booxa – Agastache – La Primiera – Mátrix