Esélylatolgatás 2017.9.17-re

I.
Furios Felix-nek még szüksége lehet erre a versenyre. Narrátor kihagyása után, elsőre is futhat jól. Shades Arrow itt már dobogóra állhat. Stormatic és Amfi már elsőre a győzelemért küzdhetnek. Beatrice nem hozta meg a várt javulást, ennek ellenére pénzért futhat. Mézédes és Novicento közül utóbbi mozgott tetszetősebben a kvalifikációban.
Stormatic – Amfi – Shades Arrow – Narrátor
II.
Sandra Soul küzdhet a győzelemért. Sármány nincs könnyű helyzetben. Kesu első pesti versenyében mutatkozott, jöhet előre. Mercury-ba kellhet még pár futás. Méta másodikra jobb lehet. Beauchamp Opal tavaszi formáival megoldhatná ezt a feladatot. Candy Star friss forma. Holdviola ezen a távon még jobb lehet. Juliana pénzért futhat. Naruto, ha ismétel, küzdhet a győzelemért. Omnia Gold topjával megoldhatja ezt a feladatot. Snow Storm-nak jót tehetett a pihenő. Wardat kihagyása ellenére küzdelembe érhet.
Omnia Gold – Holdviola – Naruto – Sandra Soul
III.
Eskandar itt már nyerő esély. Quadrona dobogóra állhat. Di Mo megszorongathatja a favoritot. Brilliance nehéz feladatot kapott. Agora kihasználhatja kedvező beállítását és dobogóra állhat. Bubi Pata távját még visszább vették, meglepetést okozhat.
Eskandar – Di Mo – Agora
IV.
Sárkányfű a Kincsem díjban is jól futott, ebben a társaságban nyerhet. Origami nagy javulással nyert, ha tovább javul, újra nyerhet. Roko Sivi Soko és Uccellino csak javulással érhet küzdelembe. Merzad váltakozva futkos, Linekkel futhatja a topját, ami elég lehet egy dobogós helyezéshez. Ballada újra topot futott, ha ismétel. Kis súlyával meglepheti a favoritokat.
Sárkányfű – Origami – Merzad
V.
Predator első hendikepjében küzdhet a győzelemért. Legnagyobb ellenfele a távjában visszavett Asta the Queen lehet. Niké ráduplázhat. Éjfél és Illendő korrigált. Mojave pénzért futhat. Contess Logist legutóbb mutatkozott. Koperta ezen a távon újra dobogóra állhat. Antistene jövöget előre. Shiraz nem akar megindulni. Szikra meglepetést okozhat. Geoway és Garland esély nélkül futnak.
Predator – Asta the Queen – Koperta – Szikra
VI.
Angara rápihent erre a versenyre, javulása várható. Babylon Glory a pihenője alatt jöhetett előre. Fire For Goga és La Lianga most egál súlyban futnak, küzdhetnek a győzelemért. Misty Dose a mezőny sötét lova. Morita Menantie-t Nyeltörő már verte versenyben, most visszavághat neki. Mindketten pénzért futhatnak. Nirwana-ban lehet még további javulás. Rebelliously nagyon könnyen nyert, további javulással dobogóra állhat.
La Lianga – Fire For Goga – Rebelliously – Nirwana
VII.
Bisty nyerés után tovább jött előre, most is fizethetnek rá. Ha Pinkben van még javulás, pénzért futhat. Reka Bez Povratka legutóbb gyengébb volt, topjával küzdhet a győzelemért. Magic Rock győzelme után kétszer gyengébb volt, javulása várható. Fox Catcher ráduplázhat. Szépike friss forma. Apostol zsokéval tovább javulhat. Nostra Balerina megérett a győzelemre. La Primera legutóbb gyngébb volt a vártnál, itt javíthat.
Nostra Balerina – Reka Bez Povratka – Bistry – Szépike
VIII.
Akvamarin pozsonyi formájával küzdhet a győzelemért. Eltham-ben mindig benne van a győzelem lehetősége. Miss Turpan mérföldre lemaradt, jó távján küzdelembe érhet. Oriental Cat rendelkezik olyan formákkal, amivel küzdhet a győzelemért. Panda folyamatosan jön előre. Qltúra dobogóra állhat. Run The Red Light, ha topot fut, megvédheti a címét. Liberty Love itt is pénzt kereshet.
Run The Red Light – Qltúra – Eltham – Akvamarin