Esélylatolgatás 2017.9.10-re

I.
Navigálót az ugróversenyek előre hozhatták. Eiskönigin korrigált, dobogóra állhat. Agastache nem igazolta korteherben futott formáit, Georgievvel javíthat. Suttogó topjával küzdhet a győzelemért. Zita Királyné legutóbb lemaradt, átlagával küzdelembe érhet. Lujza itt már hazaérhet. Mátrix friss forma. Pannonstar DL bevezethet.
Lujza – Eiskönigin – Mátrix – Suttogó
II.
Esti Fény már elsőre is jól futott, tovább jöhet előre. Fonzel már elsőre is futhat jól. Keszi ezen a távon is dobogóra állhat. Nancho még zölden mozgott a kvaliban, a táv mellette szólhat. Rolex Boy éretten mozgott, már elsőre küzdelembe érhet. Graffiti itt már nyerhet. Sárifáni másodikra már mutatkozott. Wiro-Dzsenna kvalifikációja óta sokat jöhetett előre.
Graffiti – Esti Fény – Keszi – Rolex Boy
III.
Dinamitrúd erősebbek között nem élt meg, nagy súlya ellenére közeli esély. Impius, ha tovább jön előre, küzdelembe érhet. Asta the Queen megérett a győzelemre. Májusfa ezen a távon tovább jöhet előre. Linácska futott már jól hasonló távon. Mojave itt már dobogóra állhat. Koperta friss forma. Nocka, ha erre a távra is formát fut, beleérhet. Purpur Princess legutóbb már mutatott valamit. Garland esély nélkül fut.
Asta the Queen – Mojave – Koperta – Májusfa
IV.
Parsec egyenletes formái elegek lehetnek egy dobogós helyezésre. Capitane Fregate-nak nem kellene a topja az újabb győzelemhez. Pirkadatkor kelő, ha erre a távra is formát fut, beleérhet. Olatist pénzért futhat. Rebellis lehet a favorit legnagyobb ellenfele. Batignolles csak komoly javulással érhet oda.
Capitane Fregate – Rebellis – Parsec
V.
Ranavalona itt már hazaérhet. Eisvogel győzelme után kétszer gyengébben ment, itt javíthat. Altay-nak van olyan formája, amivel küzdhet a győzelemért. Babilonia friss forma. Mákszem bevezethet. Oscar újra dobogóra állhat. Bíborhajnal nyerő számával küzdelembe érhet. Celeburdi gyengébbek közé került, itt már főszerepbe juthat. Maried beállítása kedvező, de a sok túlsúly ellene szól.
Altay – Ranavalona – Oscar – Celeburdi
VI.
Pokolfajzatra ilyen társaságban mindig lehet számítani. Szerencse lovag a lovasengedménnyel közeli esély. Larion idén csak egyszer futott, akkor sem jól. Meriva ebben a társaságban dobogóra állhat. Silver Chimes-nak jelenleg ez lehet a társasága. Sonja erre a távra a legjobb, küzdhet a győzelemért. Alkonykönnytől és Juste Un Baiser-től javulás várható. Amarillo Belleza-nak legutóbb tetszett a gyep, most is odaérhet. Geoway és Antistene nehéz helyzetben van. Mirtusfüge tavaly ilyenkor futott formájával meglepetést okozhat.
Silver Chimes – Sonja – Pokolfajzat – Amarillo Belleza
VII.
Speedtest és Nimble Fighter küzdelme várható a győzelemért. Suhanó ott ragadhat. Mondóka formába lendült. Adélból legutóbb sok hiányzott, itt javíthat. Muffin megindulni látszik, tovább jöhet előre.
Nimble Fighter – Speedtest – Muffin
VIII.
Almarózsa ezen a távon már hazaérhet. Luck Stone legutóbb gyengébb volt, itt korrigálhat. Greenpeace ráduplázhat. Sunnykid friss forma. Pastellia jelenleg ennyit tud. Almabor legutóbb lemaradt, javulása várható. Juliana megtalálta a távját, küzdelembe érhet. König Arion az istálló lovassal küzdhet a győzelemért. Bizottság mellett a kis súlya szól.
König Arion – Greenpeace – Almarózsa – Juliana