Esélylatolgatás a Kincsem díj napjára

I.
Navajo másodikra sokat jöhet előre. Sorbonne, ha korrigálja kisiklását, küzdhet a győzelemért. Summer Story-ba kellhet még verseny. Beatrice itt már dobogóra állhat. Dorothea klasszisjelöltekhez közel végzett, ha jön előre, küzdhet a győzelemért. Rebelliously küzdelembe érhet. Tűzgalamb itt már dobogóra állhat.
Sorbonne – Dorothea – Tűzgalamb – Beatrice
II.
Tour To Paris ráduplázhat nagystílű győzelmére. Night Dancer ezen a távon még jobb lehet. La Lianga-ba lehet annyi javulás, hogy nyerjen. Fire For Goga már elsőre dobogóra állhat. Hibrid helyzete nem könnyű.
La Lianga – Tour To Paris – Night Dancer

III. Tattersalls-Overdose díj
Duce ezen a távon nyerő esély. Meteorit papíron jobban áll nála, ha nem lesz rövid neki, meg is verheti. Mikesh dobogóra állhat. Nocle Pata jó formával jelentkezett, javulással pénzért futhat. Al Shoogh szereti ezt a távot, meglepetést okozhat. Efily nincs nagy formában, de tavaly itt harmadik volt. Pikk Dáma papíron nem esély, de nagyszerű időben nyert, és mint tudjuk, csak jó ló tud jó időben versenyt nyerni. Puck Fair legutóbb lemaradt, de ebben a versenyben idáig mindig jól szerepelt. Seeking Approval javulásban van, pénzért futhat. A hároméves Power of Angel nehéz feladatot kapott, csak komoly javulással érhet küzdelembe.
Duce – Puck Fair – Meteorit – Seeking Approval
IV.
Salsa, ha igazolja nyerő számát, küzdelembe érhet. Billy Tigerből ha kihozza Linek a nyerő formáját, küzdhet a győzelemért. Dark Demon erre a távra nyert, itt is pénzért futhat. Barabau csak tavaszi formájával számítana. Cristály papíresély, itt elveszítheti idei nyeretlenségét. Juniperus mérföldre sem okozott csalódást, ez a táv kedvezőbb lehet számára. Silver Chimes-nak ez lehet a jó távja, itt már saját magáért fut!
Cristály – Silver Chimes – Salsa – Juniperus

V. Imperiál díj
Du Pyla nem igazán van formába, a távváltás jót tehet neki. Eskandar itt is dobogóra állhat. My Luck papíresély, megnyerheti idei harmadik versenyét. Waslawi a Derby nap óta nem talál magára, jót tehetett neki a 4 hét szünet. Miss Turpan inkább hosszabbra jó, utónevezése meglepetést sejtet. Sky Diver zavartalan verseny esetén megszorongathatja a favoritot. Wizardess Sanna-val küzdhet a győzelemért.
My Luck – Wizardess – Sky Diver – Miss Turpan
VI.
Tíria idén még nem futott, szüksége lehet erre a versenyre. Bistry élete topján van, döntőbe várható. Szépika, ha korrigál, dobogóra állhat. Dies Irae-t a gátversenyek előre hozhatták. Apostol ügyes lovasával itt már hazaérhet. Booxa erre a távra korrigált, küzdelembe érhet. Cipernek az ugróversenyek talán meghozták a versenykedvét.
Apostol – Bistry – Szépike – Booxa

VII. Kovács Mihály Emlékverseny.
Hét Telivér Farm által tenyésztett ló áll starthoz! Bigfoot utolsó formái elegek lehetnek a győzelemhez. Dinamitrúd távbíró, de nagy javulásra lenne szüksége, hogy dobogóra álljon. Humanic-ot a Derby óta nem láttuk, ha rendben van, küzdhet a győzelemért. Nizar csak komoly javulással érhet oda. Sambo pénzért futhat. Ballada eddig nem igazolta tavaszi kiugró számát, amivel itt jó esély lehetne. Blokád 60-as formái elegek lehetnek egy dobogós helyezéshez. Celeburdi a Kancadíjban elért helyezését itt megismételheti. Naruto mellett lovasa szól. Panamának nem tetszett a Kancadíjra megérkezett vihar. A Magányos díjban mutatott győzelme azonban arra enged következtetni, hogy még annál is többet tudhat.
Bigfoot – Humanic – Panama – Blokád
VIII.
Gleneely Girl-be kellhet ez a verseny. Sonrisa friss forma. St Selene Mesetovic-csal ráduplázhat. Zabpehely utolsó előtti formájával küzdhet a győzelemért. Mákszem megszaladhat. Blue Serenade győzelme után tovább javult, pénzért futhat. Jelenleg ez lehet Bubi Pata társasága, itt elveszítheti idei nyeretlenségét. Oscar végig mutatkozott, itt is fizethetnek rá.
Bubi Pata – Zabpehely – Sonrisa – St Selene

IX. Kincsem díj
Akabát sosem lehet leírni. Freddie Mercury közeli esély. Laurentis biztosan nyerte az FM díjat, itt is küzdelembe érhet. Oriental Sky nagy formában van, megszorongathatja a papír esélyes Quelindo-t, aki pályarekordban nyerte a Kisbér díjat. Sárkányfű legutóbb 2,5 hosszra volt Akabától, ha most is olyan közel lesz, pénzért futhat. Ha nem veszik komolyan Singidinum tempóját, meglepetést okozhat. Akvamarin javulással, biztosan nyert Pozsonyban, a verseny meglepetés lova lehet. Run The Red Liht-ra mindig lehet számítani, tavaly is őszre került csúcsformába. A Derby nyerő Eminens esélyeit nehéz megítélni a gyenge lefutási idő miatt, igaz nagyon könnyen nyert. Ez a verseny eldöntheti, hogy milyen is a hároméves évjárat.
Quelindo – Oriental Sky – Akaba – Run The Red Light