Esélylatolgatás 2017.8.27-re

I.
Zanyetta friss forma, gyengébbek közé került. La Primera 3 hónapos kihagyás után fut, szüksége lehet erre a versenyre. König Arion erősebb lovassal küzdhet a győzelemért. Juliana jövöget előre, pénzért futhat. Greenpeace a legjobbak között nem élt meg, ez lehet az ő társasága. Déva vára küzdhet a dobogóért. Summer Star, ha korrigál, küzdelembe érhet. Mojave legutóbb kirúgott, itt javíthat.
König Arion – Zanyetta – Greenpeace – Déva vára
II.
Cimbora még gyengébb formájával is kiemelkedik. Sandra Soul lehet rá a legveszélyesebb. A középtávra jobban futó Kesu, a rutinos Eiskönigin, és tavaszi formájával Candy Star küzdhetnek a dobogós és pénzes helyezésekért. Mirtuszfüge tavalyi topjával meglepetést okozhat. Furiosa majd egy évet kihagyott, szüksége lehet felhozó versenyre. Juste Un Baiser már elsőre is futhat jól. Kartum, Mercury, Méta és Topáz a kvalifikációért fut.
Cimbora – Sandra Soul – Juste Un Baiser – Eiskönigin
III.
Esti fény jól mozgott a kvalifikációban. Keszi első versenyében már mutatkozott. Sámánkőbe kellhet ez a verseny. Ashanti Rose elsőre messze végzett, a látottnál többet tudhat. Just Mine megerőltetés nélkül, jó időben kvalifikált, az alapján a verseny esélyese. Tangra Georgivvel megszorongathatja.
Just Mine – Tangra – Ashanti Rose – Keszi
IV.
Fox Catcher és Taco Boy küzdelme várható a győzelemért. Éjfél ezen a távon már küzdelembe érhet. La Kena kihagyása utáni második versenyében küzdelembe érhet. Shiraztól származása alapján sokkal többet vártunk, itt megindulhat. Sármánynak van olyan formája, amivel pénzért futhat. Golden Dollar eddig nem sokat mutatott. Alkonykönnynek jót tehetett a környezetváltozás. Antistene ezen a távon jobb lehet. Contess Logist a kvalifikációért fut. Holdviola csak másodikra teljesítette a szintidőt. Ennek ellenére nevezve van a St Leger-be, itt bizonyíthatja, hogy jogos a bizalom. Purpur Princess eddig még semmit nem mutatott.
Fox Catcher – Taco Boy – Éjfél – La Kena
V.
Perfect Too-nak nagyszerű szezonja van, itt is eredményes lehet. Destyno ráduplázhat könnyű győzelmére. Batignolles legutóbb lemaradt, egy osztályt feljebb lépett. Reka Bez Povratka friss forma. Muffin új istállójában újra mutatkozott, itt már dobogóra állhat. Pastellina visszafelé megy. Sunnykid tavaszi formájával nem állna nehéz feladat előtt.
Destyno – Muffin – Reka Bez Povratka – Perfect Too
VI.
A két friss nyerő, Dark Demon és Arabian Cafe küzdhetnek a győzelemért. Robespierre idei topjával meglepheti őket. Agora szerencsés verseny esetén felállhat a dobogóra. Bírónő legutóbb megvált lovasától, Suták Csengével elcsíphet egy pénzes helyezést. Blaha Lujzát több mint egy éve nem láttuk, szüksége lehet erre a versenyre. Minna újra top közelben futott.
Arabian Cafe – Dark Demon – Robespierre – Agora
VII.
Boetie’s Dream Hannoverben nem élt meg, itt küzdelembe érhet. Chickawa kedvenc lovasával újra dobogóra állhat. Winning Bid megérett a győzelemre. Felsenfest legutóbb elkésett, itt javíthat. Origami jó távján pénzért futhat. Ranavalona friss forma. Eisvogel Mesetovic-csal meglepheti a favoritokat. American Dreaming, ha tovább jön előre, nehéz lesz megverni.
American Dreaming – Winning Bid – Ranavalona – Chickawa
VIII.
A friss formájú Bizottság zsokéval nyerhet. Zita Királyné egyenletes formái elegek lehetnek egy dobogós helyezésre. Pannonstar DL megszaladhat. Linácska és Impius szinte dekára egyforma esély, bármelyikük felállhat a dobogóra. Illendő nem akar megindulni. Orkán közeli esély. Koperta legutóbb a startnál elvesztette minden esélyét. Zavartalan verseny esetén küzdelembe érhet. Nocka legutóbb lemaradt, itt javíthat. Szikra beállítása kedvezőnek tűnik, ha első hendikepjében megfutja a topját, küzdhet a győzelemért. Geoway eddigi versenyeiben összesen egy lovat előzött meg, most sem várunk tőle sokkal többet.
Bizottság – Zita Királyné – Linácska – Impius