Esélylatolgatás 2017.8.13-ra

I.
Sansili erős társaságban, jó időben kvalifikált, már elsőre pénzt kereshet. Shades Arrow még eléggé zölden mozgott a kvaliban. Hibrid első versenyében messze végzett, jöhet előre. Mac Jail megerőltetés nélkül teljesítette a szintidőt, többet tudhat. Morita Menantie és Nyelvtörő együtt kvalifikált. Bár utóbbi végzett előrébb, előbbi mozgott tetszetősebben. Qussi Queen megerőltetés nélkül nyerte a saját kvaliját, elsőre dobogóra állhat. Tangra a múlt héten látott bulgár lovon átszámolva, itt is dobogóra állhat.
Morita Menantie – Tangra – Qussi Queen – Nyelvtörő
II.
Arabian Cafe folyamatos javulásban van, top súlya ellenére küzdhet a győzelemért. Cacholon legjobbjával nem állna nehéz feladat előtt. Nimble Fighter friss forma. Mákszem megszaladhat. Minna erősebbek között nem élt meg, itt pénzért futhat. Reka Bez Povratka nem akar megindulni. Magic Rock győzelme után, gyepen lemaradt, itt korrigálhat. Pastellia megint gyengébb volt, topjával meglepetést okozhat.
Arabian Cafe – Magic Rock – Cacholon – Mákszem
III.
Mondóka tavaszi formáival dobogóra állhatna. Capitaine Fregate 3 hónapot kihagyott, nem kéne a topja a győzelméhez. Mao Ce Tung is kihagyott egy keveset, szüksége lehet erre a versenyre. Roko Sivi Soko-nak ide javulnia kéne. Agora korrigált, újra a győzelemért küzdhet. Rebellis ráduplázhat szép győzelmére. Sandra Soul itt is dobogóra állhat. Sonja nagyon jött a végén, ez a táv még jobb lehet neki. Sandusky Times erős mezőnyben jól tartotta magát elsőre. Mercury és Contess Logist a kvalifikálásért fut. Mirtuszfüge sokat kihagyott, szüksége lehet erre a versenyre.
Capitaine Fregate – Sandra Soul – Sonja – Agora
IV.
Nostra Balerina megérett a győzelemre. Batignolles-be maradhatott még. Pannon Prince kihagyás után jó versennyel jelentkezett, tovább jöhet előre. Estike utolsó két futása nem sikerült, itt javíthat. Bistry újra dobogóra állhat. Eiskönigin valamit korrigált, topjával dobogóra állhat. Taco Boy, ha korrigál, küzdelembe érhet. Apostolnak nem ízlett a hosszabb táv, itt javíthat.
Nostra Balerina – Bistry – Eiskönigin – Taco Boy
V.
Sky Diver most nagyon jó, ráduplázhat. Eskandar, ha erre a távra is formát fut, megszorongathatja a favoritot. Misrend Kozmával újra dobogóra állhat. Duck of Gibraltár ebben a társaságban küzdelembe érhet. Parsec győzelme után újra dobogóra állhat. Agastache és Predator a kvalifikálásért fut. Blue Serenade csak komoly javulással érhet küzdelembe. A jó származású Fox Catcher pénzért futhat.
Sky Diver – Miserend – Eskandar – Parsec
VI.
Summer Star folyamatosan jön előre, újabb győzelmet arathat. Mátrix megnyerte szokásos évi versenyét, újra pénzért futhat. Olaf, ha igazolja utolsó számát, meglepetést okozhat. Lujza friss forma. Májusfa másodikra, ezen a távon sokkal jobb lehet. Asta the Queen újra formába lendült, küzdelembe érhet. Ridik visszafele megy. Linácska legutóbb már mutatkozott. Impius jó távján dobogóra állhat. Mojave, ha ismétel, küzdhet a győzelemért. La Kena idén még csak egyszer futott, az is április elején volt, szüksége lehet felhozó versenyre. Niké távját újra visszavették, odaszaladhat. Narancsfavirág csak komoly javulással érhet küzdelembe.
Summer Star – Májusfa – Lujza – Impius
VII.
Uccellino nyerése után sem esélytelen. Felsenfest, ha nem sokallja a távot, küzdelembe érhet. Origami idei legjobbját hosszúra futotta, azokkal a számokkal dobogóra állhat. Avantgard papíron jól áll, nála kérdéses a távbírás. Bigfoot gyengébbek közé került, nyerő esély. Maconnaise Mesetovic-csal meglepetést okozhat. Ranavalona beállítása jól sikerült, dobogóra állhat. Blokádra mindig lehet számítani, most is jó esély. Rikat futott már jól ennél hosszabbra is. Voodood Master csak távbírásában és kis súlyában bízhat.
Bigfoot – Blokád – Origami – Ranavalona
VIII.
Jó versenynek ígérkezik az idei Kozma Ferenc Emlékverseny. Kimondott papíresélyes ló nincs. A kisiklását korrigáló Duce, az elnyűhetetlen Meteorit, az örök esély Puck Fair és a Kincsem Parkban kétszer is jó futó Black Monk küzdelme várható a győzelemért. Seeking Approval mindig ott van a küzdelemben. Power of Angel egyre jobb formákat fut, szerencsés versenyben dobogóra állhat.
Meteorit – Duce – Puck Fair – Black Monk