Esélylatolgatás 2017.7.30-ra

I.
Katie’s Kiss a lovas engedménnyel közeli esély. I Gotta Feeling jövöget előre, dobogóra állhat. Ridik vasárnap lemaradt, itt javíthat. Asta the Queen a saját társaságában eredményesebb lehet. Linácska idén még semmit nem mutatott. Impiusnak nem ízlett a sprint táv, ez meg talán hosszú lehet neki. Mojave verve is javult, papíron azzal a formájával jól áll. Niké első hosszútávú versenyében jól mozgott, ennél jobb beállítása már nem lesz.
Niké – Mojave – I Gotta Feeling – Asta the Quenn
II.
A már futott lovak közül Tűzgalamb másodikra már nyerhet, de Dynamite is jöhet annyit előre, hogy megszorongassa. Az újoncok közül Night Dancer és Beatrice mozgása volt legtetszetősebb. Keszi, Sorbonne és Summer Story már elsőre is futhat jól.
Tűzgalamb – Beatrice – Dynamite – Night Dancer
III.
Merzad távját visszavették, talán itt megindul. Rebellis friss forma. Salsa formában van, de tudott ő ennél többet is. Brilliance újra istállót váltott, ebben a társaságban megindulhat. Omnia Gold papíresély. Olatist ebben az osztályban már dobogóra állhatott, ha ismétel, újra dobogóra állhat. Taurusról a szerb derby után végképp elmondható, hogy nem hosszútávú ló, nyerő formájával pénzért futhat. Zabpehely távját visszavették, a mérföldre futott formáival meglepetést okozhat. Welana valamit korrigált, további javulása várható.
Omnia Gold – Welana – Rebellis – Zabpehely
IV.
Duce, ha korrigálja kisiklását, nyerhet. Speedtest legjobb távján dobogóra állhat. Puck Fair most nagyon jó, küzdhet a győzelemért. Trinity River legutóbb mutatkozott, de ide több kell. Robespierre legutóbb messzi ötödik volt, bevezethet. Al Shoogh erre a távra tovább jöhet előre. King Alex-nek ez erős lehet. Suhanó kihasználhatja kedvező beállítását és dobogóra állhat. Olaf a kvalifikálásért fut.
Duce – Puck Fair – Al Shoog – Speedtest
V.
Power of Angel Mesetovic-csal tovább jöhet előre, dobogóra állhat. Pirkadatkor kelő ráduplázhat. Pen Bal Crag papíron jól áll, utolsó futásától eltekintve mindig formát futott. Avantgard, ha erre a távra is formát fut, meglepetést okozhat. Cimbora topjával nem állna nehéz feladat előtt. Pokolfajzat mérföldre lemaradt, ez a jó távja. Sonjának ez egy kicsit erős lehet. Szerencse lovag közeli esély. Dark Demonnak van olyan formája, amivel küzdhetne a győzelemért. Pikk Dáma idén még nem futott, szüksége lehet erre a versenyre. Minna friss forma. Rikat „bírja a gyűrődést”, ebből a beállításból elcsíphet egy pénzes helyezést.
Pen Bal Crag – Power of Angel – Avantgard – Pokolfajzat
VI.
Little Ghetto Boy-nak ez a táv jobban megfelel. Mr Marbin itt már nyerhet. Billy Tiger váratlanul lemaradt, itt javíthat. Bouges valamit korrigált, tudott ennél már többet is. Culdaff a klasszisok között nem élt meg, itt küzdhet a győzelemért. Nocle Pata jövöget előre. Agastache másodikra sokkal jobb lehet. Roxanne-nek ez a mezőny erős lehet. Sandusky Times a kvalifikálásért fut.
Mr Marbin- Culdaff – Little Ghetto Boy – Billy Tiger
VII.
Bahamian Indy két osztályt visszalépett, topjával a győzelemért küzdhet. Mighty Icon friss forma, kezdővel indul. Riviere d’Or legutóbb már mutatkozott. Perfect Too ebben az osztályban mindig jól szerepel. Progressiv nem ismételte kiugró számát. Szépike jobb formáit rövidebbre futotta. Destyno a kiemelt versenyekben nem jutott szerephez, ebben a társaságban nyerhet. Eiskönigin erre a távra futotta a jobb formáját, első hendikepjében dobogóra állhat. Nostra Balerina utolsó előtti formájával pénzért futhat. Booxa hosszúra lemaradt, itt javíthat. Sir Huru gyengén kapott lábra, majd túl gyorsan zárkózott, zavartalan verseny esetén meglepetést okozhat.
Destyno – Bahamian Indy – Perfect Too – Eiskönigin
VIII.
Az év egyik nagy összecsapásának nézünk elébe. Akaba és Quelindo közül bármelyik nyerhet. Utóbbi mellett a Gr 2-es helyezése szól. Eskandar Pozsonyban lemaradt, itt korrigálhat. My Luck mérföldre most nagyon jó, klasszisával áthidalhatja ezt a plusz 400 métert. Sárkányfűre mindig lehet számítani, most is dobogóra állhat. Singidinum bevezethet. Miss Turpan kezd magára találni. Qltúra topon van, meglepetést okozhat. Run The Red Light megszorongathatja a favoritokat. Silver Chimes-t, ha nem veszik elég komolyan, ott ragadhat.
Quelindo – Akaba – Sárkányfű – Run The Red Light