Esélylatolgatás 2017.6.25-re

I.
A már versenyben is jó futó Stanford nyerhet. Legnagyobb ellenfelei a jó időben kvalifikált Babylon Glory és a könnyen kvalifikáló Nirwana lehet. Hibrid és Sea of Fire jöhetnek annyit előre, hogy dobogóra álljanak.
Babylon Glory – Stanford – Nirwana – Sea of Fire
II.
Bisty biztosan nyert, maradhatott még benne. Bandavezér friss forma. Estike első hendikepjében elveszítheti nyeretlenségét. Naruto legutóbb csalódást okozott, itt javíthat. Asta the Queen megindulni látszik. Pink ezen a távon pénzért futhat. Cerro Torre csak topjával érhet küzdelembe. Pannonstar DL itt is pénzt kereshet. Ridik csak további javulással érhet küzdelembe. Macho-nak nem kéne sokat javulnia egy dobogós helyezéshez.
Estike – Bandavezér – Naruto – Asta the Queen
III.
Mighty Icon ebben a társaságban a győzelemért küzdhet. Riviere d’Or-nak jót tehetett a kisebb pihenő. Almarózsából legutóbb „tonnák” hiányoztak, ezen a távon korrigálhat. Sonrisa friss forma. Perfect Too jelenleg ennyit tudhat, nem igazolta kiugró számát. Shakespeare ráduplázhat. Almabor legutóbb lemaradt, itt javíthat. Blue Serenade topjával meglepheti a favoritokat. Welana visszafelé megy, javulása várható. Csodafi egyenletes formái itt is elegek lehetnek egy pénzdíjas helyezésre. Faster Now beállítása igen kedvező, dobogóra állhat.
Mighty Icon – Sonrisa – Faster Now – Almabor
IV.
Avantgard váltakozva futkos, jót tehet neki a lovas csere. Sonja vasárnap lemaradt, itt javíthat. Cimbora ebben a társaságban és ezen a távon elveszítheti nyeretlenségét. Szerencse lovag itt már pénzt kereshet. Rebellis újra dobogóra állhat. Haweeya dobogós esély. Perfect Girl Zágrábban javulást mutatott. Sunnykid kihagyása után gyengébb volt, javulása várható.
Cimbora – Avantgard – Haweeya – Rebellis
V.
Elég érdekes a mezőny, de ezt már megszoktuk így június végén. Progresiv és König Arion küzdelme várható a győzelemért. Előbbi rövidről, utóbbi hosszabbról jön mérföldre. Regina Hizli, Liliomfi, Nocka, Lujza és Miss Hurricane küzdhetnek a pénzdíjas helyezésekért. Taurus anno még a Derbyre is nevezve volt, meglepetést okozhat. A többiek az érvényes futásért indulhatnak.
König Arion – Progresiv – Liliomfi – Lujza
VI.
Rafena korrigált. Suttogó most nagyon jó. Kulafumbi zsokéval meglepetést okozhat. Sármány idén még nem sokat mutatott. Golem friss forma. Canberra jó távján küzdhet a dobogóért. Mátrix zsokéval újra dobogóra érhet. Orkán legutóbb lemaradt, itt javíthat. Shiraz valamit jött előre, további javulása várható. Tűztenger beállítása igencsak kedvezőre sikeredett, többet tudhat.
Suttogó – Golem – Kulafumbi – Canberra
VII.
Little Ghetto Boy ráduplázhat könnyű győzelmére. Mr Marbin és Wizardess újra küzdhetnek a győzelemért, előbbi most jobban áll súlyban. Robespierre csak javulással érhet küzdelembe. Sky Diver élete topján van. Miserend csak topjával érhet küzdelembe.
Mr Marbin – Wizardess – Little Ghetto Boy – Sky Diver
VIII.
Merzadnak van olyan formája idénről, amivel nyerhetne. Larion csak komoly javulással juthat szerephez. Ranavalonának, ha nem okoz gondot a táv, újra dobogóra állhat. Eagle Falls papíron jól áll, viszont majd egy éve nem futott. Trentino bevezethet. Zanyetta idén még nem az igazi. Dies Irae-nak ez lehet a társasága, újra küzdelembe érhet. Felsenfest gyengébbek közé került, küzdhet a győzelemért. Pastellia nem igazolta kiugró számát, azzal dobogóra állhatna. Babilonia nagy javulásban van, itt is dobogóra állhat. Sambo korrigált, itt is küzdelembe érhet. Zabpehely hasonló távom lemaradt, itt korrigálhat. Married nem akar megindulni.
Merzad – Felsenfest –Babilonia – Sambo