Esélylatolgatás 2017.6.3-ra

I.
Bukephalos elsőre is jól futott erre a távra. Radio Ga Ga vasárnap jól futott mérföldre, ha ezen a távon ismétel, küzdelembe érhet. Perfect One csak a topjával számít. Merzad újra a jó formáját hozta legutóbb, közeli esély. Uccellino csak javulással számít. Akrobat, Ormonde Octavius és Messerschmitt közel egyforma esély, a győzelemért küzdhetnek.
Akrobat – Ormonde Octavius – Messerschmitt – Bukephalos
II.
Zanyetta talán itt megindul. Batignoles csak tavalyi formájával érhet küzdelembe. Ugyanez elmondható Bizottságról is. Szépike ezen a távon már dobogóra állhat. Zita Királyné kezdő számával meglepetést okozhat. Nostra Balerina jó lovak között is mutatkozott, első hendikepjében a győzelemért küzdhet. Bistry idáig megbízhatóan teljesített, itt is dobogóra állhat. Déva vára első hendikepjében akár nyerhet is.
Nostra Balerina – Szépike – Déva vára – Bistry
III.
Trinity River Pozsonyban lemaradt, itt javíthat. Duce papíresély. Speedtest ebben a társaságban is elcsíphet egy dobogós helyezést. Robespierre csak javulással érhet küzdelembe. Puck Fair, ha topot fut, megszorongathatja a favoritot. Nocle Pata még nincs formában, talán ezen a távon megindul. Cacholon számára ez a mezőny erős lehet. Nimble Fighter formái ide kevésnek látszanak. Seeking Approval Murzabayevvel felállhat a dobogóra. Pastellia eddigi teljesítményei alapján nem ide való. Rennina kisebb kihagyás után fut, javulása várható.
Duce – Puck Fair – Seeking Approval – Trinity River
IV.
Refana győzelemmel kezdhet hendikepben. Sármányból elsőre sok hiányzott, javulása várható. Vanília kétszer lemaradt, ezen a távon korrigálhat. Nizar utolsó futásától eltekintve jó esély. Apostolnak van olyan száma tavalyról, amivel küzdelembe érhet. Booxa pénzért futhat. Mátrix jó távján újra dobogóra állhat. Pannonstar DL jó beosztással elcsíphet egy pénzes helyezést.
Refana – Mátrix – Nizar – Pannonstar DL
V.
Souvenir de Mouve magas papíresély. Tanganyika jöhetett annyit előre, hogy küzdelembe érjen. Agastache-ba kellhet ez a verseny. Akvamarin, ha másodikra top közelben fut, dobogóra állhat. Three Robins Smidával újra küzdhet a győzelemért. Babilonia-nak ide javulnia kéne. Felsenfest-ből elsőre sok hiányzott, jöhet előre. Celeburdi korrigált, további javulása várható. Quadrona jó versenyt futott a Hazafi díjban, a háromévesek közül ő a legjobb esély. Arabian Cafe elcsíphet egy pénzes helyezést.
Souvenir de Mouve – Three Robins – Akvamarin – Tanganyika
VI.
Suhanó itt már hazaérhet. Rikat nem akar megindulni, a rövidebb táv segíthet neki. Kőrisfa friss forma. Minna két győzelme után itt már nehezebb helyzetben van. Bírónő ezen a távon megindulhat. Luck Stone küzdhet a győzelemért. Császárné topjával nem állna nehéz feladat előtt. Navigáló másodikra sokkal jobb lehet.
Suhanó – Luck Stone – Császárné – Kőrisfa
VII.
Mao Ce Tung másodikra sokat jöhet előre. Ásító inas régen futott kellhet bele ez a verseny. Agora most nagyon jó, újra nyerhet. Origami ezen a távon küzdelembe érhet. Perfect Too itt már nehezebb helyzetben van. Hajeer ráduplázhat. Ranavalona friss forma. Marechal nagyon könnyen nyert, ráduplázhat. A kiegyensúlyozottan futó Cimbora itt elveszítheti nyeretlenségét. Taurust a Derbyre nevezték, itt már mutatnia kéne valamit.
Cimbora – Agora – Marechal – Origami
VIII.
Altay ezen a távon korrigálhat. Bigfoot erősebbek között is pénzért futhat. Capitaine Fregate csak a topjával állhat dobogóra. Destyno-nak ide jelentős javulásra lenne szüksége. Eminens ezen a távon már megszorongathatja a favoritot. Humanic elsőre topot futott, gyepen további javulása várható. Lumpazi nagy stílusban nyert egy nyeretlen versenyt, ide további javulása szükséges. Mágnás nagyon elszórta a Nemzeti díj mezőnyét, csak a táv lehet az ellenfele. Mr Zuru csak komoly javulással érhet küzdelembe. Brilliance csak tavalyi számaival érvényesülhet. Bubi Pata egy taktikai versenyben pénzt kereshet. Liberty Love nagyszerű finissel nyerte a hazafi díjat, a ménekkel is felveheti a versenyt.
Mágnás – Eminens – Liberty Love – Humanic