Esélylatolgatás 2017.5.28-ra

I.
Pokolfajzat közeli esély. Reka Bez Povratka csak tavalyi topjával érhet küzdelembe. Perfect Girl sokat kihagyott, szüksége lehet felhozó versenyre. Cacholon elsőre is mutatkozott, tovább jöhet előre. Progresiv csak javulással érhet küzdelembe. Mighty Icon elsőre is jól futott, küzdelembe érhet. Ha Lokomotívnak nem lesz rövid a táv, topjával a győzelemért küzdhet. Wonder-Rock-nak ide javulnia kéne. Meriva ráduplázhat. Silver Chimes és Power of Angel küzdhetnek a győzelemért. Macho hosszabbra nem tudta a zágrábi formáját, ezen a távon korrigálhat. Veni Vici a mezőny sötét lova.
Silver Chimes – Power of Angel – Mighty Icon – Lokomotív
II.
Nagyon egyszerűnek tűnik a futam. Naruto és Panama küzdhetnek a győzelemért. Faster Now, Déva vára és Kilimandzsáró küzdhetnek a dobogóért. Marakesh, Star Wars és Rheia a jó kvalifikálásért fut. Anteros másodikra sokat jöhet előre. Nocka már elsőre is futhat jól.
Naruto – Panama – Déva vára – Faster Now
III.
Bahamian Indy friss forma. Mákszem előző formájával küzdelembe érhet. Neverending Dream tavalyi topjával nem állna nehéz feladat előtt. Rikat ezen a távon tovább jöhet előre. Rebellis közeli esély. Omnia Gold-nak ez a mezőny már kedvezőbb lehet. Olatist bevezethet. Sonrisa Smidával már elsőre is futhat jól. Sarkkör papíresély. Zabpehely friss forma, de egy osztályt feljebb jött. Blokád küzdhet a győzelemért.
Neverending Dream – Omnia Gold – Sarkkör – Blokád
IV.
Muffin másodikra „tonnákat” jöhet előre. St Selene könnyű győzelemmel zárta az évet, ráduplázhat. Carlos közeli esély. Bandavezér megszaladhat. New Gift friss forma. Bizottság csak a tavalyi topjával érhet küzdelembe. Az új tréningbe került Taco Boy javulásban van, itt már a győzelemért küzdhet.
Taco Boy – New Gift – Bandavezér – St Selene
V.
Billy Tiger ismételt, itt is pénzért futhat. Mondóka most nagyon jó, triplázhat. Barabau sétálva nyert, itt is küzdhet a győzelemért. Di Mo beállítása még mindig jó egy dobogóra. Miserend megszaladhat. Parsec-ből elsőre hiányzott pár kiló, jöhet annyit előre, hogy küzdelembe érjen. Mario keveset fut, ide javulnia kéne. Nocle Pata gyengébbek közé került. Mr Dragon a látottnál is könnyebben nyert, ráduplázhat. Winning Bid még gyengébb formájával és a túlsúly ellenére is komoly esély.
Winning Bid – Mr Dragon – Barabau – Nocle Pata
VI.
Sambo legutóbb csalódást okozott, gyengébbek között korrigálhat. Sarkcsillag származása alapján, ezen a távon tovább jöhet előre. Ha Black River Star elsőre megfutja jó átlagát, dobogóra állhat. Born to Win-nek szüksége lehet felhozó versenyre. Lovely Rock csak komoly javulással duplázhat. I Gotta Feeling tavalyi topjával nem állna nehéz feladat előtt, de utolsó formája is elég lehet egy pénzdíjas helyezéshez. Linácska talán ezen a távon megindul. Bíborhajnal és Dinamitrúd küzdhetnek a győzelemért.
Bíborhajnal – Dinamitrúd – Sarkcsillag – I Gotta Feeling
VII.
Little Ghetto Boy, ha akklimatizálódott, meglepetést okozhat. Waslawinak ez a táv és társaság jobban megfelel. Bourges elsőre messze végzett, itt javíthat. Rui Faleiro újra síkon próbálkozik, nyitónapi formájával küzdelembe érhet. Wizardes-nek már van olyan formája idén is, amivel nyerhetne. Cristály korrigált, de ide több kell. Jack the Giant Georgievvel korrigált, itt is dobogóra állhat. Sky Driver közeli esély. Radio Ga Ga csak javulással érhet küzdelembe. Miss Turpan, ha másodikra, erre a távra megfutja a topját, akkor nehéz lesz megverni. Chickawa folyamatos javulásban van, elcsíphet egy pénzes helyezést.
Waslawi – Wizardes – Little Ghetto Boy – Jack the Giant
VIII.
La Primera ellen csak a nagy súlya szól. Abu Dhabi két osztályt visszalépett, az engedménnyel közeli esély. Papírsárkány friss forma. Napleány itt már közelebb végezhet. Golemnek ez a társasága, itt már a győzelemért küzdhet. Mátrix friss forma. Pannonstar DL megszaladhat. Kála első hendikepjében felállhat a dobogóra. Suttogó topjával meglepetést okozhat. Ridik csak javulással számít. A majd egy évet kihagyó Shiraz-nak szüksége lehet erre a versenyre. Kökény ezen a távon már felállhat a dobogóra.
Golem – Mátrix – Kökény – Kála