Esélylatolgatás 2017.4.16-ra

I.
Luck Stone erősebb lovassal előrébb végezhet. Sunnykid első hendikepjében már nyerhet is. Thor másodikra, jó távján küzdhet a győzelemért. Vooddo Master elsőre lemaradt, itt javíthat. Candy Star közeli esély. New Gift már elsőre is mutatkozott. Juliana itt már dobogóra állhat. Booxa-ba kellhet ez a verseny.
Sunnykid –Thor – Juliana – Candy Star
II.
Altay, Arabian Cafe és Akrobat küzdelme várható a győzelemért, utóbbiban már van egy jó verseny. Déva vára, Nizar és Májusfa jöhet annyit előre, hogy pénzt keressen. Kulafumbi és Sárarany csak komoly javulással számít. Sulejmani és Sweet Diamond már elsőre is futhat jól.
Akrobat – Arabian Cafe – Altay – Déva vára
III.
Speedtest második futására már nyerhet. Pen Bal Crag, ha elsőre topot fut, meglepetést okozhat. Al Shoogh már első futására nyerhet. Suhanó megszaladhat. Juniperus jó távján küzdhet a győzelemért. Babérrózsa szerephez juthat.
Al Shoogh – Juniperus – Pen Bal Crag – Speedtest
IV.
Cacholon a német III. osztály után itt elveszítheti nyeretlenségét. Hajeer ezen a távon már elsőre nyerhet. Pastellia-ba kellhet ez a verseny. Magic Rock pénzért futhat. Suttogó idáig nem előzött meg lovat. Amarillo Belleza kvalifikációja után nem futott, ha rendben van, meglepetést okozhat. Kála a kvalifikációért fut. Napleány javulást mutatott, itt is pénzt kereshet. Omnia Gold küzdhet a győzelemért. Panama jó lovak között messze ötödik volt, azzal a formával küzdhet a pénzes helyezésekért. A szép küllemű Power of Angel augusztusban futotta egyetlen versenyét, ha rendben van, küzdhet a dobogóért. Sarkkör biztosan kvalifikált, maradhatott benne. Szépike másodikra korrigálhat.
Hajeer – Omnia Gold – Power of Angel – Cacholon
V.
Eskandar hasonló távra nyert, ha sikerült aklimatizálódnia, küzdhet a győzelemért. Three Robins tavaly felért a klasszisok közé, itt is a győzelem reményében állhat starthoz. Radio Ga Ga ezen a távon sokat jöhet előre. Eltham ráduplázhat. Maconnaise csak javulással számít. Viva Lea tavalyi egyetlen győzelmét a Kincsem Parkban aratta, topjával küzdelembe érhet. Laurentius a St.Leger-ben futott formájával, akár még nyerhetne is.
Eltham – Laurentius – Three Robins – Eskandar
VI.
Capitaine Fregate könnyen megoldhatja ezt a feladatot. Bahamian Indy közeli esély. Miserend megszorongathatja a favoritot. Oscar-ba kellhet ez a verseny. Agora jelenlegi lovasával futott formájával felállhat a dobogóra. Street Fughter pénzért futhat.
Capitaine Fregate – Agora – Miserend – Street Fighter
VII.
Zwegat, ha elsőre topot fut, küzdhet a győzelemért. Báthory idén is folytathatja sikerszériáját. Culdaff elcsíphet egy pénzes helyezést. Jack the Giant topjával megszorongathatja a favoritokat. Wizardes dobogóra állhat. Kenrivash utolsó, dortmundi futásától eltekintve, akár még nyerhet is.
Báthory – Zwegat – Wizardes – Kenrivash
VIII.
Faster Now erős lovasával első hendikepjében elveszítheti nyeretlenségét. Pink friss forma. Zita királynéba kellhet ez a verseny. Abu Dhabi megszaladhat. Linácska a sampoin lovassal dobogóra állhat. Vanília a szezon végére elfáradt, kellhet neki a felhozó verseny. Golem rövidebbre jobb lehet. Thessala itt javíthatja kisiklását. Sarkcsillag elsőre lemaradt, első hendikepjében korrigálhat. La Primera-nak van olyan formája, amivel meglepetést okozhat.
Faster Now – Linácska – Pink – Sarkcsillag