Esélylatolgatás 2017.4.9-re

I.
Batignolles ebben a társaságban korrigálhat. Meriva papíresély. Minna közeli esély. Bíborhajnalnak nem kéne sokat javulnia a győzelemhez. Dinamitrúd jól kvalifikált, kis súlyával meglepetést okozhat. Pannonstar DL megszaladhat.
Meriva – Bíborhajnal – Batignolles – Dinamitrúd
II.
Pietro Testa düsseldorfi formájával a verseny esélyese. Avanage-nek van olyan formája, amivel pénzért futhat. Lovely Rock eddig nem sokat mutatott. Summer Star és Dies Irae csak javulással számít. Bigfoot ezen a távon megszorongathatja a favoritot. Kilimandzsáró első versenyében mutatkozott, itt is pénzt kereshet. Mr Zuru már elsőre is futhat jól. Purpur Princess jól mozgott a kvaliban. Mojave két ötödik helye után itt előrébb végezhet.
Pietro Testa – Bigfoot – Mojave – Mr Zuru
III.
Sárkányfű papíresély. Sleepy Soldier nélkül nincs verseny. Trentino-ban lehet még javulás. Ciper hosszúra futotta a legjobbját. Nagyhitű kezdővel is futhat jól. Born to Win bevezethet.
Sárkányfű – Sleepy Soldier – Nagyhitű – Trentino
IV.
Rebellis már elsőre is futhat jól. Origami itt elveszítheti nyeretlenségét. Chickawa őszre leeresztett, jó futása nem lenne meglepetés. Zanyetta pénzért futhat. Thor megszaladhat. Blue Serenade kihasználhatja kedvező beállítását. Császárné, ha első is formát fut, nyerhet. Baltimore közeli esély.
Császárné – Origami – Blue Serenade – Chickawa
V.
Pokolfajzat és Majolika küzdelme várható a győzelemért. Mondóka topjával meglepetést okozhat. Raka Bez Povratka már elsőre is futhat jól. Barabau dobogóra állhat. Luck Stone-t a versenye előre hozhatta.
Majolika – Pokolfajzat – Barabau – Raka Bez Podravka
VI.
Eminens győzelemmel kezdheti az évet. Strawberry győzelme után nem hozta a várt javulást, a télen sokat fejlődhetett. Zabpehely, ha igazolja magas formáját, küzdhet a győzelemért. Voodoo Master pozsonyi formájával meglepheti a mezőnyt. Bubi Pata az Ürményiben is jól futott, dobogóra állhat. Let Me Win ugyanott messze végzett, itt javíthat. Avantgard beállítása kedvező, némi javulással küzdelembe érhet.
Eminens – Bubi Pata – Let Me Win – Strawberry
VII.
Freddie Mercury papíron jól áll, kérdés nem rövid e neki a táv. Magic de Paris tavaly csak a Derbyben nem futott jól, nála is kérdéses a táv. Mr Marbin őszre nagy formába lendült, ez lehet a jó távja. Cristály jó évet zárt, itt is eredményesen futhat. Mr Machine már elsőre nyerhet. Radio Ga Ga csak topjával érhet küzdelembe. Nimble Fighter igazi sprinter, meglepetést okozhat.
Mr Marbin – Mr Machine – Cristály – Nimble Fighter
VIII.
Bistry-be kellhet ez a verseny. Apostol első hendikepjében nyerhet. Szaffi jól kvalifikált, dobogóra állhat. Illendő utolsó futásától eltekintve közeli esély. Pannon Prince pénzért futhat. Impius topjával meglepetést okozhat. Ridik-be kellhet ez a verseny. Koperta elsőre is futhat jól. Lisema sokat kihagyott, szüksége lehet felhozó versenyre. Perfect Too némi javulással küzdelembe érhet. La Kena elsőre is küzdelembe érhet. A régen látott Golden Sun bevezethet. Orkán eddig nem sokat mutatott.
Apostol – Szaffi –Pannon Prince – La Kena