Esélylatolgatás 2017. Április 2-ra

I.
Billy Tiger a herélése után nagyszerű évet zárt, itt is a győzelem reményével áll starthoz. Radio Ga Ga topjával küzdelembe érhet. Rui Faleiro augusztusi formájával küzdelembe érhet. A stabil Maximum Joy dobogóra állhat. Gleneely Girl-nek van olyan formája, amivel nyerhetne. Maconnaise lassú verseny esetén meglepheti a favoritokat.
Billy Tiger – Gleneely Girl – Rui Faleiro – Maximum Joy
II.
Taco Boy és La Primera a jó kvalifikálásért indul. Akrobat fejlődhetett annyit a télen, hogy elsőre nyerjen. Winning Bid utolsó futása alapján nyerő esély. Juliana folyamatosan fejlődött, itt is küzdhet a győzelemért. Májusfa Linekkel két jó formát futott, ha azokat most is tudja, pénzért futhat. Sarkcsillag közeli esély. Csodafi jó kvalifikáció után már nem jött ki tavaly, ha rendben van, beleszólhat a végküzdelembe. Kulafumbi, Déva vára és Sárarany csak javulással érhet küzdelembe.
Winning Bid – Juliana – Akrobat – Taco Boy
III.
Pefect One és Miserend közel azonos esély, a győzelemért küzdhetnek. Merzad csak a topjával érhet küzdelembe. Bahamian Indy közeli esély. Haweeya-nak ez erős lehet. Juniperus, ha bizonyít, az öregek ellen is van esélye. Luck Stone megszaladhat.
Perfect One – Miserend – Juniperus – Bahamian Indy
IV.
Sir Huru itt már hazaérhet. Suttogóba és Almarózsába kellhet ez a verseny. Napleány a jó beállításért fut. Nostra Balerina közeli esély. Renina pénzért futhat. Silver Chimes utolsó futásától eltekintve komoly esély. Szépike stabil formái elegek lehetnek egy dobogós helyezéshez.
Silver Chimes – Sir Huru – Nostra Balerina – Szépike
V.
Sammy’s Warriornak vannak olyan formái, amivel a győzelmet is megszerezhetné. Freddie Mercury, ha elsőre is formát fut ezen a távon, küzdhet a győzelemért. eltham győzelemmel kezdheti az évet. Renin csak a Kincsem díjban futott topjával érhet küzdelembe. Uccellino Smidával meglepetést okozhat.
Eltham – Freddie Mercury – Sammy’s Warrior – Uccellino
VI.
New Gift jó évet zárt, itt is pénzt kereshet. Riviere d’Or, ha megkomolyodott, küzdhet a győzelemért. Pink már elsőre is futhat jól. Bigfoot stabilan teljesített tavaly, az alapján itt is dobogóra várható. American Dreaming némi javulással a győzelemért küzdhet. I Gotta Feeling Linekkel nyerhet. Katie’s Kiss küzdelembe érhet. Golem esélyét növeli, hogy már van a lábában két verseny. Linácska ügyes kezdő lovasával meglepetést okozhat. Royal Ron csak javulással számít. Thessala majd egy évet kihagyott, szüksége lehet erre a versenyre. Mojave közeli esély. A súly nélkül futó Wonder-Rock első hendikepjében meglepheti a favoritokat.
Bigfoot – I Gotta Feeling – American Dreaming – Riviere d’Or
VII.
Elszomorítóan kis mezőny. Szinte nem is érdemes az esélyeket latolgatni. Meglepetést csak az lehet, ha Batignoles megelőzi Speedtest-et.
Duce – Pikk Dáma – Speedtest – Batignoles
VIII.
Almabor közeli esély. Sabato mire formába lendült volna, vége lett a szezonnak. Ebben a társaságban győzelemmel kezdheti az évet. Ballada hendikepben elveszítheti nyeretlenségét. Babilonia kihasználhatja kedvező beállítását. Eisvogel tavaly szinte mindig pénzért futott. Anthea tavaly a győzelme után már nem ért küzdelembe. Married topjával küzdhet a győzelemért. Bizottság és Rock’n Roll Fever közel azonos esély, a dobogóért küzdhetnek. Mentába kellhet ez a verseny.
Sabato – Married – Ballada – Babilonia