Esélylatolgatás 2016.10.16-ra

I.
Avantgard megérett a győzelemre. Capitaine Fregate nagyszerű időben kvalifikált. Illendő jön előre, pénzért futhat. Orkán versenyzőképességet mutatott kvalifikációja során. Bíborhajnal megérett egy dobogós helyezésre. Mirtuszfüge ezen a távon korrigálhatja kisiklását. Naruto másodikra már pénzért futhat. Nostra Balerina és Rock’n Roll Fever már elsőre is futhat jól.
Avantgard – Capitaine Fregate – Mirtuszfüge – Bíborhajnal
II.
Papírsárkány bevezethet. Tropical Maroon friss forma. Koperta ráduplázhat. Roxanne talán itt már hazaér. Impius Georgivvel megindulhat. Perfect Too két gyenge futás után újra formát futott. Pannon Prince javulásban van, ezen a távon tovább jöhet előre. Niké legutóbb lemaradt, itt javíthat. Narancsfa eddig nem mutatott semmit.
Roxanne – Tropical Maroon – Pannon Prince – Koperta
III.
Duce ezt a feladatot is megoldhatja. Itakim kisebb pihenő után fut, topjával küzdelembe érhet. Bahamian Indy most formában van. Pokolfajzatra mindig lehet számítani. Dark Demon kisebb sérülés után fut, kellhet bele ez a verseny. Di Mo sokat kihagyott, szüksége lehet felhozó versenyre. Miserendnek van olyan formája, amivel küzdhet a győzelemért. Chickawa távját újra lerövidítették, küzdelembe érhet. Reka Bez Povratka közeli esély. Barabau tavaszi legjobbjával nem állna nehéz feladat előtt. Mákszem megszaladhat. Rebellisnek ez a társaság erős lehet. Booxa-nak még nehezebb a dolga. Felsenfest középtávon a legjobb, küzdhet a győzelemért.
Duce – Pokolfajzat – Felsenfest – Barabau
IV.
Sonrisa két osztályt lejjebb jött, a lovasengedménnyel jó esély. Ranavalona, ha igazolja utolsó számát, nyerhet. Misi Manó verve is javulást mutatott. Brahy lánya itt már nehezebb helyzetben van. Baltimore friss forma. New Gift legutóbb lemaradt, itt javíthat. Nádbuga zsokéval újra a jobbik arcát mutathatja. Luck Stone közelíti a topját, küzdelembe érhet. Bistry ráduplázhat.
Ranavalona – Sonrisa – Baltimore – Nádbuga
V.
Adél top súlyával is küzdhet a győzelemért. Al Shoogh ezen a távon újra döntős lehet. Nagykígyó csak jobb formájával érhet küzdelembe. Suhanó kedvenc távján meglepetést okozhat. Kőrisfának ez erős lehet. Salsa jó formával ért el helyezést, itt is helyre érhet. Seeking Approval ebből a beállításból újra nyerhet. Piik Dáma kihagyása után elsőre is jó versenyt futott, további javulása várható. Bírónő pénzért futhat.
Adél – Salsa – Seeking Approval – Al Shoogh
VI.
Coffee Gold friss forma. Anthea közeli esély. Chocolate Brown ha erre a távra is formát fut, küzdelembe érhet. Ugyanez elmondható Katie’s Kiss-ről is. A távspecialista Trentino itt már hazaérhet. Ciper nem akar megindulni. Galagonya erre a távra nyert, itt is felállhat a dobogóra. Eisvogel tavasszal távbírónak tűnt, itt bizonyíthat. Menta ezen a távon már talán nem késik el.
Trentino – Menta – Galagonya – Coffee Gold
VII.
Tim Twister kisebb kihagyása után jó versennyel jelentkezett. Waslawi papíresély. Bruce Frenky Haweeya-n átszámítva pénzért futhat. Jack the Giant újra topon van, küzdhet a győzelemért. Cristály most nagyon jó, nem kéne sokat javulnia egy dobogós helyezéshez. Perfect One javulásban van, közeli esély. Nocle Pata legutóbb gyengébb volt, itt javíthat. Tahir Sesti beállítása igen kedvező, meglepetést okozhat.
Waslawi – Jack the Giant – Tahir Sesti – Cristály
VIII.
Golem, Paulina, Apostol és Ty Gwyn majd hendikepben érvényesülhet. Born to Win itt is pénzt kereshet. Taco Boy szépen kavalifikált, de neki ez hosszú lehet. Babilonai kisebb kihagyás után fut, ha elsőre formát fut, küzdhet a győzelemért. Nagyhitű itt már hazaérhet. Renege sokat kihagyott, szüksége lehet erre a versenyre. Summer Star már elsőre is futhat jól ezen a távon. Vegas Hope topjával a győzelemért küzdhet. Avanage javulást mutat, meglepetést okozhat. Sissisam nem akar megindulni.
Vegas Hope – Nagyhitű – Babilonia – Summer Star