Derby, a család fesztiválja

2016_derbyhetvege
Július 1-3. között a budapesti Kincsem Parkban Derby, a család fesztiválja. A lélegzetelállító lóversenyfutamok mellett idén ismét starthoz állnak a versenyagarak is. Ingyenes gyerekprogramokkal és ismert előadók esti koncertjeivel várjuk az érdeklődőket: színpadra lép Caramel, Radics Gigi és Király Viktor. Szombaton és vasárnap a design szerelmesei is megtalálják számításukat a WAMP művészeti forgatagában. A gasztronómiai élményekről számos kiállító gondoskodik, különböző ízvilágokban kalandozhatunk, de a borkedvelők poharai sem maradnak szárazon. Vasárnap a nagysikerű Lovasíjász című film főszereplője, a Guiness-rekoder Kassai Lajos bemutatója és utána közönségtalálkozó várja az érdeklődőket.

NYITVA TARTÁS
Július 1. péntek 16.00-22.00
Július 2. szombat 12.00-22.00
Július 3. vasárnap 12.00-22.00
JEGYEK
A belépés 18 éves kor alatt díjtalan!
Felnőtteknek a belépő ára 1500 Ft, melyből 300 Ft a futamokra lefogadható.
GYEREKEK
Ingyenes gyerekprogramjaink: körhinta, arcfestés, állatsimogató, pónilovaglás, kézműves sarok, logikai játékok.
A gyermekkel érkezőket pelenkázó szobával is várjuk.
PIKNIK
Fesztiválunk idei témája a piknik. Kiállítóink piknikre is alkalmas gasztronómiai remekekkel készülnek, a hatalmas zöld terület pedig minden kilátogatót piknikre hívogat. A lelátók mellett akár a fűbe heveredve vagy a kivetítőn is követhetők a futamok – ne felejtse otthon piknikplédjét, ha kipróbálná ezt az utánozhatatlan lehetőséget!
KÖZLEKEDÉS
A tömegközlekedéssel érkezőket a 2-es metró Pillangó utcai bejáratának közelében ingyenes kisvonat várja. A kisvonaton utazók bepillantást nyerhetnek a „kulisszák mögé”, útjuk a Kincsem Park amúgy lezárt területén keresztül vezet a műemlék épületek és felújított istállók között.
A kocsival érkezők számára díjmentes parkolást biztosítunk a Kincsem Park és a Hungexpo területén.
FIZETÉS
A rendezvényen készpénzzel lehet fizetni. A területen elhelyezett OTP bankautomata áll a vendégek rendelkezésére.
KUTYÁK
Rendezvényünk kutyabarát esemény, de kérünk minden kutyatulajdonost legyen figyelemmel a ló-és agárfutamok zavartalanságára!
IDŐJÁRÁS
A Kincsem Park lelátói és zárt területen lévő fogadóhelysége mellett egy 600 négyzetméteres sátor biztosítja a vendégek kényelmét az esetleges futózáporok, ill. a hőség ellen. Gyermekprogramjaink a Kincsem Park hangulatos zöld területén, évszázados fák árnyékában várják a kicsiket.

Forrás: Kincsem Kft