Esélylatolgatás 2016.06.12-re

I.
A kissé formán kívül lévő Danestar ebben a társaságban pénzért futhat. Málnaszörpnek, ha nem gond a táv, beleérhet. Olatist közeli esély. Run The Red Light számára ez lehet a kedvező táv. Niketas váltakozva futkos, most jó futása várható. Noblesse Uni papíresély. Sárkányfű folyamatosan jön előre, újra nyerhet. Sharpshooter Storm talán itt megindul.
Sárkányfű – Noblesse Uni – Run The Red Light – Danestar
II.
Sajnos kevés az induló az első kétévesek versenyében. Támaszkodót csak a kvalifikációs idők és az ott nyújtott látvány adhat. Szemre a legjobb benyomást Liberty Love tette rám, bár nem nyerte meg a futamát. Messerschmitt jó időben kvalifikálva nyerte a futamát. Kettőjük közül kerülhet ki a nyerő. A saját futamát biztosan nyerő Candy Star és a könnyen futó Szaffi küzdhetnek a harmadik díjért. Merivába kellhet még ez a verseny.
Liberty Love – Messerschmitt – Candy Star – Szaffi
III.
Narancsfa majd V/b-ben. Chocolate Brown és Farabutto küzdhetnek a győzelemért. Obsessionba és Infanta-ba kell még a verseny. Ridik és Sissisam legközelebb már hendikepbe futhat. Saboath és Nagyhitű közös versenyükben magabiztosan kvalifikáltak. Dieta második versenyében jobb lehet. Imene elsőre is mutatkozott. Ranavalona itt már pénzért futhat. Shiraz visszafele megy.
Chocolate Brown – Farabutto – Saboath – Nagyhitű
IV.
Speedtest közeli esély. Pokolfajzat élete topján van. A régen látott Nagyzolóba kellhet ez a verseny. Mr Machine-nak nem ízlett a mély pálya Pozsonyban, itt korrigálhat. Babérrózsa mindig küzdelembe ér. Red Price Gift versenyről versenyre jön előre, triplázhat.
Mr Machine – Red Price Gift – Pokolfajzat – Babérrózsa
V.
Oscar Mesetovic-csal korrigálhatja kisiklását. Poligráfról tavaly többet gondoltunk, itt megindulhat. Tűzes biztosan nyert, de ide több kell. Agglegény csak topjával érhet küzdelembe. Almabor friss forma. Merzad és Vegas Hope jó távjukon küzdhetnek a győzelemért. Budavár legutóbb lemaradt, itt javíthat. Bírónő elsőre lemaradt, jót tehetett neki a kisebb pihenő.
Vegas Hope – Merzad – Almabor – Oscar
VI.
Sariyah talán itt megindul. Stefánia ezen a távon is futott már jól. Shakespeare kedvenc lovasával küzdelembe érhet. Mirákulum ügyes lovasával újra nyerhet. Linácska egyre jobb, tovább jöhet előre. Sármány nem akar megindulni. Swing legutóbb már mutatkozott. Eisvogel és Rence friss forma.
Mirákulum – Rence – Linácska – Eisvogel
VII.
Érdekes, igalmas futamnak ígérkezik a napi főfutam. Krabat papíron nagyon jól áll, nála kérdés a táv. Bukephalos folyamatosan jön előre. Sammy’s Warrior korrigálta pozsonyi kisiklását, itt már nyerhet. Mayday közeli esély. Megkapó legutóbb már mutatkozott, topjával nem állna nehéz feladat előtt. Miss Turpan ezen a távon már döntőbe várható. Párduc visszafelé megy. Gino Maxi papíresély.
Sammy’s Warrior – Miss Turpan – Gino Maxi – Megkapó
VIII.
Napkelte elsőre is jól futott. Belissima első hendikepjében meglepetést okozhat. Mátrix legutóbb már mutatkozott. Larionból legutóbb sok hiányzott. Niké nem akar megindulni. Duracell elsőre, sokáig jól tartotta magát. Smoke ont he Water nyerés után is tovább jött előre. Baltimore papíresély. Szulejmán Mesetovic-csal meglepetést okozhat. Napfáklya kihasználhatja kedvező beállítást. Perfect Too pénzért futhat. Rézcsengő valamit korrigált. Garland eddig semmit nem mutatott.
Baltimore – Napkelte – Mátrix -Napfáklya