PARKOLÁS A DERBYRE

Parkolás és beléptetés

Tisztelt Tulajdonosok!
Tájékoztatom Önöket, hogy Futtatói vagy Tulajdonosi igazolványukkal a Derby és Gasztroangyal Fesztivál ideje alatt külön parkolót vehetnek igénybe a Kincsem Parkban közel a bejárathoz, a platánfák alatt. A Kincsem Nemzeti Kft. által kiadott igazolványaikkal a parkolóba behajthatnak és a pénztáraknál lévő Regisztrációs ponton a beléphetnek a rendezvény területére.„

Tisztelt Trénerek, Lovasok, Hajtók!
A trénerek, hajtók és lovasok régi istálló udvaron lévő Versenyirodában (lapos iroda épület) vehetik fel a karszalagjaikat kártyájuk (ennek hiányában regisztrációs lista) alapján. Az istálló személyzet részére a trénerek igénylik meg a szükséges karszalagokat.
Fontos hogy mindenki hozza magával a Kincsem Nemzeti Kft. által kiadott kártyáját, ezzel a saját bejutását segíti és a kollégaim gyors ügyintézését.
Felhívom a figyelmet, hogy a tribünök környezetébe nem lesz lehetőségük behajtani gépkocsival, illetve időben érkezzenek a versenyre, mert nagy tömeg várható és bár beléptetésben némi előnyt élveznek, de a terület nagysága miatt körülményes lehet a pontos érkezés.
Parkolásban javasoljuk a platánfák alatti Tulajdonosi parkoló használatát, amit kártyájuk felmutatásával használhatnak, vagy az istálló területen belül a megszokott helyeken. Gépkocsival a rendezvény területére lépni tilos és veszélyes. A területen a gépkocsik vagyonbiztonságát biztonsági szolgálat járőreivel biztosítjuk, illetve a rendőrség biztosít járőrszolgálatokat véletlenszerűen. Ennek ellenére kérem, hogy a gépkocsikban, istállókban őrizetlenül ne hagyjanak hátra értéktárgyakat, készpénzt! Ezekért felelősséget vállalni nem áll módunkban.„

Harazin Tibor
rendezvény felelős